ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Pro mě je fotbalový zážitek každý trénink a zápas

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 8. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. Naše redakce vyzpovídala stopera Dolního Benešova Radka Bastla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Co říkáte na svou výhru. A kde jste sháněl podporu?
No výhru beru jako recesi našeho trenéra Richarda Husovského a mých mladších spoluhráčů, kteří samozřejmě čekají na tekutou odměnu do kabiny.
Jak vůbec vnímáte propagaci amatérského fotbalu na stránkách fotbalunas.cz ?
Jo občas mrknu na vaše stránky a je fajn, že někdo píše i o regionálním fotbale od té nejnižší úrovně.
Svou nominaci jste získal za nedělní zápas proti Bohuslavicím, který skončil remízou. S jakou taktikou jste šli do zápasu a popište nám tento zápas.
No my jako mančaft jdeme do každého zápasu s tím dát o jeden gól více než soupeř, ale teď vážně. Já jsem rád, že každý zápas se dohraje v klidu, bez nějakého zranění nebo tak. Jinak jsme v Bohuslavicích začali dobře, brzo dali gól, ale 20. minuty byli domácí lepší a zaslouženě vyrovnali. Druhý poločas už byla taková oboustranná holomajzna, nám vyšly dva brejky, tak jsme to nějak dokopali do vítězného konce.
Zatím jste na šestém místě. Panuje s tímto umístěním spokojenost?
No určitě, i když nás všechny asi bude dlouho strašit zápas se Sudicemi, kdy jsme měli asi 20 šancí dát gól a nakonec prohráli. O pár bodíků mohlo být víc.
Kam sahají ambice Vašeho týmu?
No někteří naší mladí hráči by si určitě rádi zahráli nejmíň ligu mistrů, ale nám starším si stačí zahrát dobrý fotbal, udělat si žízeň a v pořádku se vrátit domů.-)))
Koho vidíte za největšího favorita soutěže?
No já myslel, že to budou hlavně Strahovice, ale hodně mě překvapují Dobroslavice, i když jsem je ještě neviděl hrát naživo.
Popište nám Vaše fotbalové začátky. Vždy jste chtěl hrávat fotbal?
No u nás v Dolním Benešově je těch sportů na výběr víc, ale šachy mě nebaví, tak jsem se od 6 let dal na fotbal a nakonec jsem u něj zatím zůstal.
Celou svou kariéru jste strávil v Dolním Benešově. Nelákalo Vás jít jinam a zahrát si vyšší soutěž?
Ano jsem skoro už starý inventář benešovského fotbalu. Doufám, že až budu končit v b-týmu, tak se mi mladí složí na nějaký dárkový balík. -))) Jinak mě klub nikdy do nějakého jiného klubu nepustil a důvod mi nikdo nesdělil, tak nevím.
Na jakém postu se Vám nejlépe hraje?
Já od samých začátků hraji v obraně stopera.
Jaký je Váš největší zážitek spojený s fotbalem?
No můj asi největší zážitek ve fotbale je zahrát si v jednom mančaftu s takovýma fotbalisty jako jsou Honza Vavřínek, Kuba Janovský nebo Marek Kubiš!!!!!!!!!! To jsou plejeři. No ale nesmím zapomenout na našeho CR 7 Tomáše Glogara, ale jinak jsem rád, že máme dobrý kolektiv v čele s Richardem Husovským a vedoucím Pavlem „Pelém“ Kozelkem. To je pro mě fotbalový zážitek, každý trénink a zápas.
Předpokládám, že se fotbalem neživíte. Jaké je Vaše civilní zaměstnání?
No já bych se fotbalem rád živil, ale zatím nikdo neobjevil můj skrytý talent, takže dělám vedoucího jedné školní jídelny v Opavě.
Jak trávíte svůj volný čas?
Volný čas trávím poctivou prací kolem našeho rodinného domečku, ale hlavně já mám 3 malé děti, které jsou moje sluníčka, a ty s mojí manželkou zaberou většinou mého volného času. No ale na pivko s kámoši se člověk taky někdy utrhne.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.