Pavel Malý nejraději hraje za chladného počasí

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stala celebrita portálu Fotbalunás Pavel Malý z Koněšína, který přispěl třemi góly k výhře svého týmu nad Koněšínem. Nyní si s tímto hráčem přečtěte celý rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Pavle, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas s tvého pohledu?
Ahoj, děkuji za gratulaci a děkuji všem, kteří pro mě hlasovali. Na začátku se zdálo, že zápas bude náročný, ale v 2. poločase hosté odpadli fyzicky, což nám zápas velmi zjednodušilo.
Jak by jsi popsal svůj výkon?
Čistě můj výkon si myslím, že byl celkem dobrý. Povedlo se mi vstřelit 3 branky a pomoct svému týmu k jednoznačnému vítěztví. Samozřejmě chci pochválit kluky za perfektní výkon, zejména pak pogratulovat svátečnímu střelci Zdenovi Řezáčovi k jeho 2 brankám.
Která z tvých tří branek se ti nejvíc líbila?
Všechny 3 branky byly kostrbaté a upřímně ani jedna nepatří k těm, které by si zasloužily místo v kolonce krásných branek. Spíše gól Zdeny Řezáče na konečných 5:1 stojí za zmínku.
Již po několikáté jsi zvítězil v naší anketě. Máš stále radost z výhry a podpory fanoušků?
Samozřejmě hráče potěší každá nominace do sestavy a samotná výhra v anketě už je jen třešnička na dortu. Především jsem rád, že moje výkony pomáhají k zisku bodů. A jsem rád, že i fanoušci to dokáží ocenit.
Náskok na zatím suverénní Pyšel se zmenšil. Co říkáš zatím na jejich výkony a jak tě překvapila jejich první vysoká prohra na hřišti posledních Rouchovan?
Dosavadní pozice Pyšle je velice překvapivá. Do soutěže vléltli jako uragán a zcela zaslouženě vedou naši soutěž, byť se jejich náskok pomalu snižuje. Výsledek zmiňovaného zápasu byl překvapivý nejen pro mě, ale dovolím si říct, že pro všechny, kdo neměli možnost zápas sledovat.
Může Koněšín bojovat stále o postup a myslíš si,že můžete ještě hodně promluvit do bojů o postup?
Ještě za sebou nemáme ani polovinu sezóny a z toho důvodu si nedovolím takhle dopředu odpovídat. Chleba se začne lámat až v průběhu jarní části sezóny. Našemu týmu stále věřím, ale kdo ví, co bude. Možná nás ještě někdo překvapí.
Hraje se ti lépe v nynějších podmínkách a nebo při velmi velkých teplotách? Ovlivní to nějak tvůj výkon ?
Určitě je lepší hrát za chladnějšího počasí. Nedochází k tak velkému náporu na organismus hráčů jako při nesnesitelně horkých dní během letních zápasů. Můj výkon to určitě ovlivňuje. Čím větší teplo je, tím jsem línější.
Co říkáš na dosavadní vystoupení České reprezentace v úvodu kvalifikace?
Česká reprezentace nevkročila do kvalifikace tou správnou nohou. Když nedáš gól, nemůžeš vyhrát, a repre tuto starou pravdu plní na 100 %. Víc bych to raději nekomentoval.
Tvoje vysněná dovolená ?
Pokud se mi v životě poštěstí, rád bych se podíval na Nový Zéland a do Austrálie.
Děkuji za rozhovor

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.