Bez skvělých spoluhráčů se neobejde žádný koncový hráč, zdůrazňuje Michal Fořt

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 8. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Již potřetí ovládl anketu Michal Fořt. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak vnímáte, že již po několikáté jste nejen mužem zápasu, ale i celého kola?
Potěšil mě především předvedený výkon a vítězství v této anketě je už prací fanoušků,kamarádů a rodiny.
Hrál jste během své kariéry s někým, o kom by jste řekl, že to byl Váš nejlepší spoluhráč?
Za svou kariéru jsem hrál s řadou šikovných spoluhráčů. Ale kdybych měl říct jednoho, tak asi Jan Kyklhorn. Hrál se mnou ve Stodě a každý zápas mě zásoboval fantastickými přihrávky, navíc v kabině s ním byla opravdu zábava.
Jak moc Vám fotbal zasahuje do osobního života?
Celkem dost, jelikož toho volného času poslední dobou moc nebylo a abych stíhal tréninky tak musím ukrajovat čas rodině a práci.
Patříte k těm kdo si vychutnává těžké zápasy kde každá šance rozhoduje, nebo máte raději zápasy, kdy máte spoustu prostoru předvádět co umíte?
Já si užívám především ty těžší zápasy, rozhodně ze sebe dokážu vyždímat víc a myslím že se mi v nich i víc daří.
S jakým číslem nejraději nastupujete a má pro Vás nějaký hlubší význam?
Nosím na dresu číslo 14. Vím že ho nosil třeba T.Henry, ale moc toho společného nemáme. (smích)
Zápas proti Zdemyslícím označil náš informátor jako tzv. ,,One man show". Určitě to potěší, viděl jste to stejně?
Především bych chtěl zdůraznit že jsme vyhráli jako tým a rozhodně to nebyla jen moje zásluha. Bez skvělých spoluhráčů se neobejde žádný koncový hráč.
Popište nám Vaše branky.
.Na první branku mi krásně přihrál Kuba Hrádek, já přesprintoval oba stopery a pak udělal kličku brankáři, takže jsem zakončoval do prázdné branky. Při druhé brance jsem po faulu rychle rozehrál balon do křídla na Tomáše Grünera a ten mi ho krásně nacentroval do vápna a mě se povedlo celkem pěkně hlavičkou umístit míč do růžku brány. Třetí branka padla po nedorozumění obránců a někdo z kluků balon vypíchl po lajně a já si rychlostně poradil s obránce a zakončil podél brankáře, bylo to se štěstím protože tam moc volného místa nebylo. No a poslední branka, byla asi nejhezčí. Kousek za půlkou jsem si vzal balon, udělal jsem jednu kličku a asi i pod dojmem že mi to tam padá, jsem napřáhl asi z 30-35 metrů a trefil jsem se na vzdálenější šibenici. (úsměv)
Vypadá to, že poslední dobou Vaše forma graduje, pozorujete na sobě zlepšení? A myslíte si, že po posledním zápase se dá předvést ještě něco lepšího?
Je to hodně o čase, každý kdo pravidelně trénuje si víc a víc věří. Navíc mám kolem sebe dobré spoluhráče.
S čím jdete do zápasu s Žinkovy?
Jdeme do každého zápasu s cílem zvítězit, víme že mají kvalitní tým, ale pokusíme se je něčím předčit a snad to bude stačit na tři body.
Děkuji za rozhovor a hodně štěstí v zápase.
Také děkuji a doufám že zazáří tentokrát někdo z kolegů v týmu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.