V Pyšelu se aktuálně šešel výborný kádr lidí, tvrdí Jiří Oulehla

Vítězem ankety Hráč kola se stal Jiří Oulehla z Pyšele. Tento hráč přispěl svým výkonem k výhře nad Valčí a tím se jeho tým stal s jednokolovým předstihem vítězem podzimní části. Nyní si s tímto hráčem můžete přečíst celý rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jiří, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas s tvého pohledu?
Díky. Zápas to byl těžký. V první části nás tlačili hosté, kdy se jim podařilo vstřelit branku a měli psychicky navrch, ale díky našemu bombarďákovi Honzovi Nestrovi, který vstřelil dva rychlé a nečekané góly, se vše otočilo a zápas jsme dohráli k vítěznému konci.
Jak bys popsal svůj výkon?
Po mé minimálně pětileté pauze od fotbalu můžu konečně říci, že jsem si zápas užil a nebyl to utrápený výkon, jako v minulých zápasech. Bohužel zdaleka zatím nemám natrénovano tak jako kluci, kteří se sejdou dvakrát až třikrát týdně, aby potrénovali, doladili taktiku a podobně. (úsměv)
Jak bylo těžké oklepat se z první prohry ročníku, která navíc přišla od posledního týmu tabulky.?
Na tomto zápase jsem bohužel nebyl. Jak se ve fotbale říká: "Každýmu mančaftu se musí dát čuchnout." Co jsem slyšel od kluků v kabině, tak se nám nedařilo vůbec nic, ale věřím, že tam kluci nechali srdíčko a při odvetě vše napravíme.
Již nyní je jisté, že jste se stali jistým vítězem podzimní části. Kde hledat příčiny vašeho úspěchu?.
Můj názor je, že všechno (nejen fotbal) je o lidech. V Pyšelu se aktuálně šešel výbornej kádr lidí a v kabině to jde vidět. Navíc musím vyzdvihnout našeho trenéra Standu Dvořáka, který tým vede velice zodpovědně a máme od něj jasné pokyny, jak hrát naši hru a díky tomu vítězit.
Nyní vás čeká těžký zápas v Třebenicích. S čím do zápasu půjdete?
Jedeme tam vyhrát, jako na každý zápas. Uvidím s čím příjde náš trenér Standa Dvořák a kapitán Ondra Tůma.
Koho považuješ za největšího konkurenta v boji o postup?
Já toto moc nevnímám. Chodím si s klukama zahrát fotbal a zatím se nám daří. Když to takto bude pokračovat, tak konkurenta nemáme.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
K fotbalu mě přivedli rodiče, jelikož jsem byl hyperaktivní dítě, abych se někde unavil. Fotbal mě natolik nadchl, že jsem ho hrál dennodenně od svých pěti let do cca 19let. Prošel jsem hodně kluby od 1.FC Brno (aktuálně Zbrojovka), přes Spartu Brno, Rosice, Blansko a nakonec skončil v Rakousku, kde se můj život lámal, jestli dál fotbal a nebo vysoká škola. Já vybral tu druhou variantu a nelituji.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Aktuálně hodně s nadsázkou Tomáš Rosický, jelikož je na tom zdravotně jako já (kluci si ze mě v kabině dělají srandu). Když nastoupí, tak všichni čekají v kolikáté minutě vystřídá (smích).
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Tak určitěěěěěěě to bude TJ Sokol Pyšel.
Jaké máš koníčky?
Obecně sport a cestování.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Drama a akční.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Nealko: voda, Alko: rum, jídlo: steaky.
Sleduješ naše webové stránky?
Ano.
Děkuji za rozhovor

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.