ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Připadáme si jak Robin Hood, bohatým bereme a chudým dáváme

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 19. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. Naše redakce vyzpovídala kanonýra Darkoviček pana Milana Dudu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství. Šlo o velký souboj mezi Vámi a Jakubem Janovským z Dolního Benešova. Kde jste sháněl podporu?
Díky. Jo byl to boj až do konce :-) , naštěstí jsem našel dost lidí, kteří byli ochotni mě podpořit. Nejvíce mě podpořili kluci z kabiny, kamarádi a rodina. A samozřejmě sem si taky posílal poctivě hlasy. :-)
Anketa je v Darkovičkách hodně populární. Co Vás bude stát do klubové kasy?
Jo, začali jsme to s kluky šířit mezi lidi a slaví to úspěch. No asi jako pokaždé, flašku. :-)
Pojďme na sobotní zápas ve Štěpánkovicích. Podle skóre šlo o jasnou záležitost. Jaký to byl zápas?
Leč skóre by tomu mohlo napovídat, zas tak jednostranná partie to nebyla. Myslím, že každý kdo na utkání nedorazil, může litovat. Domácí se drželi zhruba třicet minut, do té doby to byl zápas nahoru dolů, poté už jsme převzali otěže my a hru jsme kontrolovali. Po gólu na 2:5 se soupeř už totálně odevzdal.
Vsítil jste hattrick. Popište své trefy našim čtenářům?
Moje první branka padla z našeho pohledu po klasické akci, krásná kolmice mezi obránce, převzal jsem míč a poslal to podél gólmana. Druhá branka padla po sólu od půlky hřiště, které jsem zakončil tak jak, ho zakončuji už od žáčků, klička gólmanovi a do prázdné kasy. :-) U třetí branky musím vyzdvihnout přihrávku Petra Endera, kdy jsem přebral míč zhruba na úrovni dvaceti metrů od branky a střelou na vzdálenější tyč jsem zkompletoval hattrick.
Povedl se Vám někdy podobný husarský kousek?
Když jsem hrál v žácích či dorostu, dal jsem za sezónu čtyři až pět hattricků. Nyní je to už těžší, nicméně tuto sezónu už je to můj třetí. Shodou okolností podruhé proti Štěpánkovicím, asi to začne být můj oblíbený soupeř. :-)
Náš okres teď zasáhly sněhové přeháňky. Myslíte, že se toto kolo odehraje?
Jelikož trénuji přípravku, a mluvil jsem s několika trenéry jiných oddílu, tak už teď vím, že určitě se v našem okrese neodehrají všechny zápasy. Nicméně je možné, že zápasy v naší soutěži se možná odehrají, především na hřištích s pověstí sucha, a že jich v soutěži máme!
Výkony Darkoviček na jaře jsou jak na houpačce. Čím si to vysvětlujete?
To si neumíme vysvětlit nikdo, připadáme si jak Robin Hood, bohatým bereme a chudým dáváme. :-)
Jste odchovancem Vřesiny. Láká Vás zahrát si vyšší soutěž?
Ve Vřesině jsem hrál od svých čtyř do devatenácti let. Vřesina hraje Okresní přebor, pár zápasů jsem tam odehrál. Nyní hraji v Darkovičkách, kde i bydlím, sice hraji za béčko o soutěž níž, ale jsem tu spokojený. :-) Jestli mě láká vyšší soutěž? No jistě, taky že chodím pravidelně doplňovat soupisku áčka v 1.A třídě.
Jaký je Váš fotbalový vzor?
Vzory mám dva, prvním je Grande Paolo (Pavel Nedvěd) a druhým není nikdo jiný než Thierry Henry, legenda klubu, kterým žiji. :-)
Jaký je Váš největší fotbalový zážitek?
Loňské utkání Arsenal – Watford, které jsem mohl sledovat přímo v hledišti.
Jaká je kabina v Darkovičkách a kdo je jejím největším tahounem?
Snažíme se s kluky držet pospolu, pořádáme každoročně večírek pro naše známe a fanoušky, jinak sedíme po každém zápase a doplňujeme spálenou energii nějakým tím lahodným mokem. :-) mezi tahouny bych zařadil Petra Endera (Pepe) a Jirku Hanusa (Haša).
Koho tipujete na vítěze letošní Ligy mistrů?
Tipuji to na Real Madrid Ne že bych je měl zrovna v lásce, ale asi je nikdo nezastaví.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.