Nyní už na titul myslíme, jsme ve fázi, kdy si nemůžeme dovolit ztráty, říká Čižikov

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 19. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, ještě jednou Vám gratuluji k vítězství v anketě hráč kola. Cítíte se ve formě?
V ideální formě se nějak necítím. Zatím se mi střelecký daří pouze venku. Doma mi to není asi přáno (smích). Co se tyče celého týmu, tak tam je forma !
O víkendu jste dal gól, můžete nám ho popsat?
Při napadání jsme získali balon a šli do přečíslení. Milan mi to dával pod sebe na úroveň penalty a já jsem to uklidil podél golmana k tyči.
O víkendu jste brali 2 body z Mrákova, po utkání jste řekl, že to byla dle průběhu utkání ztráta. Z odstupem času, vidíte to pořad jako ztrátu?
Zápas v Mrákově byl pro nás jeden z nejdůležitějších v sezóně. Měli jsme jim co vracet z podzimu a šlo o čelo tabulky. Byl to spíše remízový zápas, ale na vyložené šance v náš prospěch.Takže je to pro nás ztráta. Bohužel jsme ubrali pouze jeden bod z jejich náskoku před námi.
Tabulkou dále stoupáte vzhůru a díky jarním výsledkům ještě zasahujete do bojů o postup. Jaké byli vaše cíle před sezónou a jaké jsou teď?
Před sezonou se dal dohromady slušný kádr a chtěli jsme hrát někde uprostřed tabulky. V zimní přestávce se povedlo ještě posílit a teď už jsme ve hře o postup. Když se budeme scházet nadále v plné sestavě, tak věřím v postup, ale to potom bude záležet na vedení klubu.
Na domácím hřišti vás teď čeká FK Planá, jak zápas vidíte a co od soupeře očekáváte?
Teď jsme ve fázi, kdy už si nemůžeme dovolit ztráty a doufat v zaváhání týmu před námi. Na podzim jsme tam schytali vysokou porážku, takže motivace bude větší z naší strany. Předpokládám, že se soupeř zatáhne a bude hrát na brejky. To zatím hraje tímto stylem snad každý tým, co hraje proti nám.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.