Už do té kasy taky něco hodím, říká pokladník Luboš Pernglan

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 21. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak jste se dozvěděl o vítězství v anketě ? Jaký to pro Vás byl pocit ?
Tak o vítězství v anketě jsem se dozvěděl od svého kamaráda a kolegy Lukáše Bydžovského, který již s těmito trofejemi má zkušenosti obrovské. A pocit... no překvapuje mě, že jsem to vyhrál teprve jednou (smích).
V zápase s Horšovským Týnem jste vstřelil dva góly a celkově jste zvítězili vysoko 7:0. Co byste mohl k zápasu říct ?
Zápas s "Horšákem" nebyl tak jednoduchý, jak vypovídá výsledek, ale prostě se nám dařilo v koncovce a dopředu jsme je nepustili. Nyní máme vzadu i vepředu famózní formu, jak již svědčí bilance 19:0 za posledních 5 kol.
Co říkáte na aktuální sezónu? Na jaře jste se už vyšplhali na 3. místo tabulky a atakujete absolutní vrchol, navíc jste 4 zápasy nedostali gól a soupeřům nadělujete debakl za debaklem. Myslíte na postup ?
Bohužel jsme naší první polovinu sezóny neodmakali, tak jako tuto část. Mrzí nás zbytečné ztráty s Kolovčí, kde se jeden z mých spoluhráčů rozhodl, že bude chvíli hrát za Koloveč a daroval jim gól (smích). Dále také debakl doma s Borem, ztráta s Bělou apod... Absolvovali jsme náročnou zimní přípravu, která přináší ovoce a bodíky :-). O postupu jsme se s klukama bavili, ale nějak to nehrotíme. Ztráta 5 bodů na 1. Mrákov je obrovská, vzhledem k tomu, že zbývají pouze 4 kola, ale stát se může cokoliv. Scénář zápasu o 1. místo v Chodovce bychom si přáli všichni.
Příští kolo máte Částkov, co od zápasu očekáváte?
Na zápas s Částkovem se všichni těšíme, je to přece jen derby. Obzvlášť pro mě je to speciální. Za Částkov jsem odehrál spoustu let. Musíme se vyvarovat zbytečných faulů kolem vápna, aby Bydžiho netrefili do hlavy a nedal nám nějakýho "náhoďáka" zase. (smích)
Úplně poslední zápas sehrajete s Chodovou Planou, očekáváte, že to bude zápas o všechno ?
Jak jsem již zmiňoval. Scénář zápasu o všechno by byl ideální. Ještě u nich zvítězit a postoupit.
Nyní k vaší kariéře, jakými kluby jste prošel ?
Svou kariéru jsem odstartoval v Tachově za přípravku, kde jsem tak vyčníval, že si mě stáhli do Starého Sedliště, přeskočil jsem minimálně 3 měsíce a šel jsem rovnou do žáků. Bohužel v mé rodné vesničce nebyl dorost, tak jsem šel do Hraničáře Částkov, kde jsem se pomalu vykopal a stal se ze mě opravdový fotbalista na úrovni okresních soutěží. V té nejlepší formě mi přišla nabídka z Dlouhého Újezdu, kde se hrála 1.A třída. S výjimkou jednoho roku, kdy si mě Hraničář stáhl zpět do svých řad jsem zde 5 let. A jsem nadmíru spokojený a v nejlepší formě. (smích)
A co vaše koníčky mimo fotbal ?
Mezi mé koníčky mimo fotbal patří také futsal a FIFA. Na závěr bych chtěl poděkovat všem, kteří mě podpořili, hlavně teda tomu Bydžimu, protože mi dával hlasy všemi svými třemi e-maily, které má vlastně vytvořené k tomuto účelu (smích) a vzkázat klukům, že jako pokladník také do té kasy konečně něco hodím.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.