ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Jan Špitalík: Podle mě jde především o výkon celého teamu, který byl i v našem druhém utkání velice dobrý

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 3. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře. Kde jsi sháněl podporu?
Děkuji, velice mě to překvapilo… Podporu mezi kamarády a spoluhráči jsem nesháněl ani jsem to nějak nesledoval. Popravdě jsem se já sám dozvěděl, že jsem vyhrál hráče kola až mi o tom napsali ostatní.
Jak si vážíš označení hráč kola a co tomu říkáš?
Toho že jsem vyhrál hráče kola si vážím a jsem za to rád, ale podle mě jde především o výkon celého teamu, který byl i v našem druhém utkání velice dobrý.
Co říkáš na amatérskou propagaci fotbalu na našem portálu?
Každá propagace fotbalu je skvěla , takže za mě určitě palec nahoru.
Pojďme na zápas s Ostravicí Podle výsledku jasná záležitost. Jak jsi zápas viděl ty?
Jak sem říkal opět dobré utkání z naší strany, první poločas jsme jasně diktovali tempo a zvítězili ho 2:0. Druhý poločas už se hra trošičku vyrovnala a i když hosté snížili skóre na rozdíl jedné branky, tak jsme dokázali hrát naši hru a zanedlouho jsme se radovali z třetího gólu, který vstřelil po dlouhém gólovém půstu Radim Krása :), poté už jsme si stav utkání pohlídali. Hosty zachránil výborně chytající brankář a tuším, že 3-4 x branková konstrukce.
Vstřelil jsi jednu branku. Jakým způsobem jsi jí docílil?
Honza Šesták hezky podržel balón někde kolem šestnáctky a zkusil vystřelit, střela se otřela o obránce a změnila směr, já už to měl do prázdné branky celkem jednoduché…
Kam sahají ambice Fulneckého fotbalu?
Tuto sezónu jsou ambice určitě postupové!!!
Jaký je tvůj největší fotbalový zážitek?
Těch fotbalových zážitku je dost, mezi ty největší určitě patři vítězství České republiky základních škol, účast na mistrovství světa středních škol v Chille (3. místo) a poté starty v druhé lize za Fulnek, například na ten na Bohemians 1905 se nezapomíná.
Na jakém postu se ti nejlépe hraje a proč?
Nejraději hraji na pozici krajního záložníka, dostávám se tam dost do hry, rád centruji a přichystávám góly pro spoluhráče.
Máš nějaký předzápasový rituál?
S klukama si vždy před zápasem v kabině zakřičíme náš společný pokřik, já osobně žádný svůj rituál nemám.
Jakým způsobem trávíš svůj volný čas?
Pokud nejsem v práci a nebo zrovna nehraji fotbal tak svůj volný čas rád trávím s rodinou a kamarády.
Děkuji ti za rozhovor a přeji ti hodně fotbalových i soukromých úspěchu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.