Martin Rozsypal: Klub má jasně nastavený cíl, postup!

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče ve 4. kole CANIS 1.B třídy skupiny D. a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Tentokrát naši anketu opanoval fotbalista Fulneku Martin Rozsypal. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře. Jak si vážíte označení hráč kola a co tomu říkáte?
Je to pro mě velmi příjemné překvapení. Velice si toho vážím, neboť cely tým odvádí skvělou práci na hřišti a tímto bych jim chtěl poděkovat, protože je to i jejich velká zásluha.
Bude Vás to stát něco v kabině?
Určitě ano. Beru to jako osobní poděkovaní celému týmu.
Pojďme na zápas s Fryčovicema. Podle výsledku opět jasná záležitost. Jak jste zápas viděl vy?
Do každého zápasu jdeme se 100% nasazením, jelikož máme jasný cíl…. Vyhrát! Na každého soupeře nás velmi dobře připraví náš trenér. Zvolíme si taktiku, kterou se celý tým snaží dodržet po celý zápas. Mužstvo Fryčovic je velmi zdatným soupeř, čemuž sice nemusí odpovídat skóre, ale my jsme se drželi své taktiky a šli tvrdě za svým cílem.
Momentálně jste na prvním místě tabulky. Kam sahají ambice fulneckého fotbalu?
Klub má jasně nastavený cíl pro letošní sezónu – postup!
O víkendu hrajete zápas na Hukvaldech, potvrdíte formu z posledních zápasů? Co čekáte od nováčka soutěže?
Se soupeřem z Hukvald se setkám poprvé osobně. Taky je to naše první venkovní mistrovské utkání v letošním ročníku, ale věřím, že formu potvrdíme a minimálně 1 bod si z Hukvaldského hřiště odvezeme. Od soupeře očekávám bojovný výkon, tak jak se od nováčka soutěže čeká.
V kolika letech jste poprvé kopl do míče a jak se dále rozvíjela vaše kariéra?
S fotbalem jsem začínal v 6 letech ve sportovním klubu ŠSK Bílovec, kde jsem v podstatě fotbalově vyrůstal. V ŠSK Bílovec jsem hrál do svých 15 let, poté jsem zamířil do dorostu do Fotbal Fulnek, kde jsem působil do 18 let. Poté jsem se posunul do A mužstva, které v té době hrávalo MSFL a zastával jsem post brankářské dvojky. Další mé působení Fotbal Opava 2004 – Krajská soutěž, FC Bílovec, Fotbal Fulnek.
A proč jste si vybral právě fotbal?
Otec nás se sestrou vždy vedl ke sportu a ve sportovním klubu ŠSK Bílovec vždy dávali sportům mládeže zelenou. Jednou mě otec vzal na výběr přípravek a mě se zalíbil balón a kolektiv kluků. Vždycky jsem hrával v poli, až jednou na mládežnickém turnaji v Anglii mě postavili do brány a už jsem tam zůstal.
Máte ještě nějaký nesplněný fotbalový sen?
Ano, vyhrát soutěž v mužském fotbale. To se mi zatím nikdy nepodařilo, ale věřím že s Fotbal Fulnek tuto radost zažiju minimálně jedenkrát….
Váš oblíbený fotbalista a tým?
Mým vzorem byl vždy vynikající brankář pražské Sparty Jaromír Blažek. Můj oblíbený zahraniční tým je Bayern Mnichov.
Jakým způsobem trávíte svůj volný čas?
Svůj volný čas trávím se svou rodinou.
Děkuji Vám za rozhovor a přeji hodně fotbalových i soukromých úspěchů.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.