LUKÁŠ ČERNOCH - Nejlépe se mi hraje asi v útoku, kde můžu využívat rychlosti a utéct protihráčům

Nejlepšího hráče 18. kola CANIS 1.B třídy sk. D známe, bohužel je nyní Honza Kostka zdravotně indisponován, ale my Vám nyní přinášíme zajímavý rozhovor Lukášem Černochem z TJ Mořkov, který se umístil na 2. místě v sestavě tohoto kola. Lukáš Černoch, který svým gólem v 13. minutě proti FK Pustějovu zajistil svému týmu výhru. Lukáš hrál od dětství za Mořkov, žádný jiný klub nevyzkoušel. Začínal jako obránce a až v dorostech se postavil do útoku, kde se dodnes neztratil a s mořkovských dorostem si zahrál i dva roky krajskou soutěž. A i druhým rokem kdy hraje za muže potvrzuje, svými goly, že útok byl opravdu dobrá volba. Lukáš je také studentem medicíny na fakultě v Olomouci,

Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji ke skoro výhře. Jak si vážíš označení hráč kola a co tomu říkáš?
Děkuji moc. Chtěl bych všem poděkovat, kdo mi nakonec dali hlas, fanouškům, kamarádům a hlavně rodině. Vážím si tohohle ocenění, i když to bylo z druhého místa. Nemyslím si, že bych byl nějaký hráč kola, pouze se mi podařilo dát gól, který byl na konci zápasu vítězný. Myslím, že by kdokoliv jiný z našeho týmu mohl mít tohle označení.
Co říkáš na amatérskou propagaci fotbalu na našem portálu?
Myslím si, že to je super stránka! Jen je veliká škoda, že ne každý o tomhle portálu ví.
Pojďme na zápas proti FK Pustějovu. Vyhráli jste těsně 1:0 díky tvému gólu ve 13. Minutě. Jak jsi zápas viděl ty?
Výsledek byl těsný. Nám se podařilo vstoupit do zápasu docela dobře, když jsme už ve 13. minutě vedli, ale potom to už byla od obou stran taková hra bez elánu. Utkání bylo velmi vyrovnané. Celkově v zápasu moc šancí vidět nebylo. Jak naše obrana, tak jejich, fungovaly dobře a tak už nepadl další gól.
Jak bys zhodnotil svůj výkon?
Vstoupil jsem do zápasu docela dobře, na začátku zápasu se mi podařilo dostat v šestnáctce k míči a docela naslepo jsem vypálil. Divil jsem se pak, že to skončilo v síti. Ale od gólu už to bylo horší. Docela jsem ztrácel balóny, chvilema jsem byl nervózní, ale nakonec jsme to i tak dotlačili do vítězného konce.
Co čekáš od zápasu proti TJ Sokol Ostravici, který vás čeká tuto neděli v 19. kole.?
Myslím si, že to bude těžší zápas než s Pustějovem. Ostravice se nám bude chtít přiblížit na tříbodový náskok, ale věřím, že před domácími fanoušky budeme bodovat na plno a nenecháme ani bod Ostravicí. Navíc se nám vrátí vykartovaný středový záložník- Marek Hrubý, který je základní kámen naší jedenáctky.
Začala jarní sezóna. Jaká byla zimní příprava?
Zimní příprava byla docela náročná. Jen je škoda, že jsem ji nestihl celou, protože mi potom začala škola a jelikož studuji v Olomouci, tak jsem nemohl dojíždět. Také je škoda, že se nás občas sešlo tak málo, že se trénink ani nekonal a každý jsme si aspoň dali idividuál. (smích)
V kolika letech jsi poprvé kopl do míče a jak se dále rozvíjela tvá kariéra?
Poprvé jsem začal s fotbalem v šesti letech, jak jsem chodil do první třídy. Jelikož jsem z Životic, kde nemáme mládežnický fotbalový tým, tak nejbližší volba byla Mořkov. Od té doby jsem hrál pouze za Mořkov. Od benjamínků až k mužům. Po dorostech dost spoluhráčů skončilo, ale mě fotbal pořád bavil, tak jsem šel do mužů i přesto, že jsem věděl, že když nás bude dost na zápase, tak se ani na střídačku nevlezu. Naštěstí jsme měli i tým Mořkov „B“, což byly Životice, tak jsem začal hrát za ně. Na podzim mě trenér béčka stavěl do útoku, kde se mi podařilo vstřelit osm gólů a díky tomu si mě trenér v áčku „všiml“ a začal mě stavět i za áčko, kde hraju dosud.
Na jakém postu se ti nejlépe hraje?
Nejlépe se mi hraje asi v útoku, kde můžu využívat rychlosti a utéct protihráčům. A taky mě baví střílet góly (smích)
Jaké jsou tvoje fotbalové přednosti, a kde naopak by ses rád zlepšil?
Myslím si, že moje přednost je hlavně rychlost a hbitost, naopak bych rád zlepšil hlavně techniku a zpevnil tělo.
Máš ještě nějaký nesplněný fotbalový sen?
Rád bych se dostal někdy na stadion Realu Madrid- Estadio Santiago Bernabéu, jelikož jsem fanoušek Realu už asi 12 let.
Jakým způsobem trávíš svůj volný čas?
Jelikož studuji medicínu, tak kvůli škole nemám moc volného času. Pokud se zrovna neučím a mám nějaký čas, tak se rád projedu na kole, na bruslích anebo se zajdu odreagovat pěkně k vodě na ryby. Také jsem docela fanoušek videoher, seriálu nebo filmů, což je dobré večerní odreagování od učení.
Děkuji ti za rozhovor a přeji hodně fotbalových i soukromých úspěchu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.