Rozhovor s Danielem Kufrem, hráčem 6. kola

Hráčem kola byl vašimi hlasy zvolen univerzál z Vísky Daniel Kufr.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Popiš prosím svoji dosavadní fotbalovou kariéru.
K fotbalu mě přivedl táta, dá se říct, když mně bylo 8-9 let přibližně tak mě přihlásil na malou kopanou 4+ v Nové Vsi u Chotěboře. Tady jsem hrál asi 4 roky než jsem přešel do Chotěboře hrát za mladší žáky až postupně k staršímu dorostu .Tady jsem působil asi 4 roky.Ve starším dorostu jsem skončil a šel jsem zase hostovat do Nové Vsi za A-tým … no potom přišla Víska s luktrativní nabídkou a to nešlo odmítnout :D Doposud jsem ve Vísce a netajím se tím ,že bych si hrozně rád zahrál vyšší soutěž než je okresní přebor.
Nominován jsi byl za zápas Víska x Přibyslav. Popiš svoje působení v něm.
Tak moje působení bylo hlavně především podržet balon vepředu a nejlépe dát nějaký gól .Pro mě jako útočníka je taková menší povinnost dát góla. Velkou výhodou bylo že hostě přijeli oslabení a pro nás jako tým to byla obrovská výhoda. Můj první gól padnul po výborném centru z kraje od Romana Sadílka, který jsem si našel ve vápně a jen jsem ho umístil k levé tyči .Druhý gól padnul po odraženém balonu z rohu který se ke mně dostal a na vápnu tvrdou střelou jsem nedal hostujícímu gólmanovi šanci.
Vísce se až do tohoto zápasu vůbec nedařilo, čím to bylo? Vypozoroval jsem klesající tendenci vašich výkonů už na konci minulého ročníku…
Našemu týmu se dlouhodobě nedaří ,bohužel no. Ale ono když se pořádně netrénuje a spoustu lidí nemá ten správný přístup k tréninkům, tak je to hrozně těžký. Pak se to samozřejmě odráží na naší hře a výsledcích.
Myslíš, že vás vysoká výhra nakopne k nějaké šňůře?
Konečně by mohla. Pevně věřím že se zvedneme jak herně tak výsledkově.
Dokážeš zahrát na každém postu. Kde ti to sedí nejvíce?
Ano to dokážu. Nejlíp mi sedí střední záložník nebo útočník. Ale spíš útočník.
Děláš ještě nějaký sport kromě fotbalu?
Dělám rád florbal, hokej, občas zajdu do posilovny.
Slyšel jsem, že máš v oblibě motokros. Ve Vísce jsem hrál jen jednou a vaše hřiště připomínalo motokrosovou dráhu, takže ses tam asi cítil skvěle :) vyhovuje ti takový „pažit“?
Motocross miluju. Můj brácha jezdí závodně takže ho hodně podporuju a i moje celá rodina fandí motocrossu. Hodně jezdíme po závodech, když se jede Mistroství třeba. Ano, cítil jsem se velmi dobře. Líp se mi hraje a víc je to takový o soubojích. Já souboje vyhledávám, takže ideální.
Čím je vaše hřiště tak specifické, že se vám tam tolik daří? Tuším, že za loňský podzim jste tam ztratili body jednou nebo dvakrát…
Naše hřiště je specifické tím, že tu máme obrovskou podporu fanoušků, kteří milují místní fotbal. Potom se hraje uplně jinak. Doma je doma. Říkáme tomu nedobytná tvrz.
Fandíš Slavii. Jak často se chodíš podívat? Chystáš se na Euroligu?
Ano Slavii miluju. Moje přítelkyně i její celá rodina fandí Slavii takže je to ještě jednodušší. Jezdím skoro na každý domácí zápas, dá se říct. Určitě se chystám na jeden zápas. Věřím, že kluci zabojujou a postoupí. Moc bych jim to přál.
Chtěl bys něco vzkázat závěrem?
Chtěl bych především poděkovat vlastní rodině, která mě podporuje .Svojí přítelkyni, která je pro mě všechno a hlavně poděkovat skvělému správci Lukáši Málkovi, jak se stará o vísecký pažit.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.