Příjemný byl potlesk v posledním zápase od diváků při mém střídání v závěru utkání, říká hráč kola Stefan-Aurel Badarau, přezdívaný Rico

Vítězem hlasovací soutěže hráč kola se stal Stefan-Aurel Badarau – SK Tlustice. Právě si můžete přečíst rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v naší anketě. V zápase proti Chyňavě jste jasně vyhráli 5:0, sám jste dal jeden gól a u dalších gólů jste měl prsty také. Čekal jste, že zápas bude tak jednoznačný?
Děkuji za gratulaci k vítězství, moc mě potěšilo. Ale je to výsledkem celého týmu, jehož jsem součástí. A k zápasu samotnému – čekal jsem, že vyhrajeme, ale takovým rozdílem určitě ne.
Tabulku vedete o 5 bodů, jste tedy s podzimní částí sezóny spokojeni? Očekával jste, že po podzimu skončíte první?
Od příchodu do Tlustice jsem věděl že je tu dobrý tým, že by mohl hrát v popředí, 1. místo je ale nadstandard a všichni si toho moc ceníme. Snažili jsme se soupeře nepodcenit a přistupovat k zápasům zodpovědně. Vždy jsme se soustředili na každý další následující zápas a to se vyplatilo.
Do Tlustice jste přestoupil tento rok v létě, co vás k tomu vedlo? A v jakých dalších týmech jste hrál předtím?
Měnil jsem zaměstnání. Z důvodu pracovního zaneprázdnění jsem chtěl hrát nižší soutěž. Na můj současný klub jsem získal dobré reference a během podzimu se mi to jen potvrdilo – přes materiální vybavení, hráčský kádr i dobrá parta, která mě přijala. S fotbalem jsem začínal v Rumunsku na úrovni Vaší divize, ČFL, poté jsem hrál v německém Bodenmaisu, naposledy jsem nastupoval za TJ Sušice.
Na jaký fotbalový moment nejraději vzpomínáte?
Určitě na branku s Chyňavou hlavou, moc jich totiž nedávám, Mám radost z každé vstřelené branky, ale potěší mě i gólová asistence pro mé spoluhráče. Příjemný byl potlesk v posledním zápase od diváků při mém střídání v závěru utkání, moc si toho vážím. A závěrečná děkovačka taky měla něco do sebe.
Zatím jste vstřelil osm branek, jste s tím spokojený?
Určitě 8 branek je dobrých, tuším více branek dal starší z bratrů Ungrů – Pavel a to 9. Těším se ale z každé naší branky, kterou vstřelíme. V mužstvu panuje týmový duch podporovaný trenérem Lizcem.
Jaká je vaše největší přednost? Je to technika, rychlost, důraz, nebo něco jiného?
Určitě technika, říkají mi tu „tlustický Brazilec“. Diváci to tu dovedou ocenit. Rychlost by taky ušla, moji další předností asi bude přehled na hřišti
Mini dotazník S. Badaraua:
Nejsympatičtější tým v této soutěži (kromě vašeho)?
I přestože jsme tam prohráli tak určitě Čechie Nový Jáchymov, na tom jsem se shodl i s mými spoluhráči.
Hráč s nejlepší kopací technikou v týmu?
Určitě Jenda „Žebro“ Ungr, jeho nákopy jsou pověstné, ale i P. Bláha a M. Jelen umí kopnout do míče. Ale do balonu umí kopnout dobře více spoluhráčů z SK.
Nejrychlejší hráč v týmu?
Gólman Červenka, na podzim byl téměř všude včas a dostal taky nejméně branek. Mnohokrát byl rychlejší než míč a zkrotil ho ještě před brankovou čarou. Ale v poli určitě „mladík“ Martin Jelen, a Ládík Jirouch.
Nejzkušenější hráč v týmu?
To je jasné – Červenka, Jelen, Bartoš
Děkuji, že jsem mohl odpovídat na Vaše otázky. Přeji všem hodně zdraví a užijme si určitě zimní přestávku, všichni to potřebujeme.
Poznámka od SK Tlustice: Neřekneme mu jinak než Rico, to je jeho fotbalové jméno. Hrozně skromný a hodný kluk, na hřiště si jde fotbal užít. A tímto mu patří naše poděkování.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.