Chceme hrát dobrý fotbal a konkurovat nejlepším týmům v ČFL, dává si vysoké cíle hráč 18. kola Lukáš Batka

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 18. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal štěchovický Lukáš Batka. Útočník, který platí v posledních sezonách za jednoho z nejobávanějších kanonýrů ČFL, se blýskl dobrým výkonem a zejména vítězným gólem do sítě Benešova. Za odměnu (nebo snad za trest) jsme ho vyzpovídali a vy se tak můžete o Lukášovi dozvědět více v následujícím rozhovoru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ahoj Lukáši. V prvé řadě gratulace k prvenství v anketě o hráče 18. kola ČFL. Zaregistrovala štěchovická kabina, že jsi v sestavě kola? Víš, kdo tě svými hlasy podpořil?
Děkuji. Zjistil jsem to od svého spoluhráče. Myslím si, že hlasovali kluci ze šatny, ale i rodina.
Jak probíhala vaše zimní příprava? Cítíš, že jsi ty osobně i celý tým na jaro dobře připraven?
Já si myslím, že jsme na jaro připravení dobře, příprava se nám vydařila dost slušně. Z týmu cítím sílu jako nikdy, přišli k nám dobří kluci, kteří vypadají zajímavě.
Jsi stále perspektivní hráč, je ti 22 let. Jaké jsou tvé fotbalové ambice?
Ano, jsem stále mladý. Ve Štěchovicích jsem ale nadmíru spokojený, je tu skvělá parta a skvělý trenér. Co bude dál se uvidí...
Pokud se dobře dívám, v minulé sezoně jsi vsítil v ČFL neuvěřitelných 24 branek! Nyní máš na kontě zatím "pouze" 5. Jakto, že se to zadrhlo? Dáváš si pro jaro nějakou metu, na kterou se chceš ve vstřelených gólech dostat?
Ani mi to nepřipomínej, podzim se mi nějak nevyvedl. Když se na to tak zpětně podívám, myslím si, že to bylo podceněné z mojí strany. Asi jsem si myslel, že to půjde samo. Teď v zimě jsem proto dost makal. Řekl jsem si, že nechci zažit nic podobného, takže věřím, že se to zlepší. Metu konkrétní nemám, ale představu svou mám.
Jako odchovanec Slavie jsi určitě sledoval čtvrteční drama se Sevillou. Jak se ti zápas líbil?
To si piš, jsem hrdý na to, jak se Slavii teď daří a jsem za to strašně rád. Kdo by byl řekl, že se Slavie bude moci rovnat skoro top týmům v Evropě. Musím uznat, že měli velkou porci štěstí, ale to k tomu patří.
Máš mezi hráči Slavie nějaké spoluhráče z mládeže?
Ano, je tam Tomáš Souček, se kterým jsem hrál dost dlouho v mládeži.
Jaký je tvůj nejoblíbenější klub a komu bys přál triumf v Lize Mistrů?
Oblíbený klub v Evropě mi dělá Ronaldo. Když byl v Realu Madrid, fandil jsem jemu a nepřestal jsem. Teď momentálně nejvíce sleduju Juventus, přeju jim a hlavně Ronaldovi!
Poslední otázkou se vrátíme do Štěchovic. Na jaké přičce by Štěchovice musely na konci sezony být, abyste označili sezonu jako úspěšnou?
Asi bych nedokázal říct, na jaké pozici bychom se museli umístit, abychom si řekli na konci sezony, že jsme spokojení či ne. Chceme hrát dobrý fotbal a konkurovat nejlepším týmům v ČFL. Každopádně si myslím, že by nám slušela vrchní polovina tabulky.
Děkuji mockrát za rozhovor a přeju hodně zdraví, zdaru a gólů!
Díky moc!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.