Lukavec další výhru, alespoň pro tentokrát, v sestavě kola nepřidá, další vítěz válí za Žirovnici

S překvapivou ztrátou Lukavce bylo tak nějak očekávatelné, že se po delší době dočkáme vítěze z jiného klubu. Tím, kdo již zajetý trend přerušil byl Vojta Kolář ze Žirovnice, jehož fanoušci zvolili jako nejlepšího hráče kola, i díky tomu, že se podílel výraznou měrou na výhře proti Maratonu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Čau Vojto, v tuhle chvíli už máme sice za sebou i středeční vložené kolo, vrátíme se ale ještě k tomu víkendovému, jenž ti vyneslo titul nejlepšího hráče kola, a to už celkově potřetí. Sledoval jsi, jak se hlasování vyvíjí a zda se ti podaří vydržet před soupeři až do konce?
Zdravím. Upřímně musím říct, že jsem hlasování vůbec nesledoval, bylo mi to vcelku jedno. Kluci určitě chtěli, abych zase přispěl něco do kasy, tak hlasovali, jak blázni.
Právě hráči Lukavce zatím na jaře železnou rukou vládli celé anketě, která i s ohledem na slabší účast ostatních klubů vypadala místy jako nepřekonatelná, tobě se ale tuhle sérii povedlo utnout. Ceníš si této výhry o to více?
Nijak zvlášť si této výhry necením, kluci jenom chtěli, abych vyhrál a tak se stalo.
Zápasy s Maratonem jsou pro váš tým svým způsobem velmi zajímavé. Z posledních tří střetnutí jste vytěžili plný počet bodů, což celou situaci umocňuje o to více, když vezmeme v potaz, že se bavíme o soupeři, který dlouhodobě patří mezi hlavní favority celé soutěže. Byl poslední duel, který vám zajistil výhru 5:3 hodně náročný?
Zápasy s Maratonem jsou vždycky zajímavé a je super, že je poslední dobou dobře zvládáme. Náročný určitě byl, Maraton byl více fotbalový, měl více ze hry, ale myslím, že my jsme to zvládli skvěle a myslím, že i zaslouženě vyhráli, protože jsme dokázali proměnit šance.
Jaké jsou letošní ambice FC Slavoj Žirovnice B v Poutník lize?
Určitě bychom se chtěli umístit v horní polovině tabulky.
V tuto chvíli (už zahrnuji i odehrané středeční kolo) dělí první a deváté místo v Poutník lize pouhých 11 bodů. Neskutečně vyrovnaná situace v boji o první místo, do kterého skutečně může reálně zasáhnout všech devět týmů. Máš ty sám nějaký tip, kdo nás po sezóně, ať už formou postupu, či sestupu opustí? Ve zbývajících sedmi kolech se může stát opravdu cokoliv.
Horní polovina tabulky je opravdu hodně vyrovnaná, všichni ještě teoreticky můžou hrát o první místo. Tipnout si ale nedokážu, to je hodně složité. O sestupu si myslím to samé, ještě to tam může být zajímavé, tip nemám.
Kdo je podle tebe letos hlavním tahounem FC Slavoj Žirovnice B na cestě Poutník ligou?
To se nedá určit, máme hodně zkušených hráčů a hodně mladých. Celý tým hraje dobře, hlavního tahouna bych nehledal.
Máš nějaký předzápasový brankařský rituál, který nikdy nevynecháš?
Nemám žádný rituál, na tohle moc nejsem.
Jako fanoušek Sparty, co říkáš na současnou situaci kolem pražského klubu?
K tomu se radši nebudu vyjadřovat, upřímně to už ani nesleduji.
Zajímáš se i o jiné sporty, než je fotbal?
Aktivně jenom fotbal, ale samozřejmě sleduji hokej, tenis a určitě by se ještě něco našlo.
Děkuju ti za rozhovor. Přeju další vydařené zápasy na brankové čáře.
Taky děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.