ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 25.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019

Exkluzivně jsme pro vás udělali rozhovor s hráčem 25. kola Jardou Stehlíkem z týmu TJ Sparta Radkovice. Zajímavý rozhovor si můžete přečíst níže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jardo, kdo vás k fotbalu přivedl? Hrajete fotbal již od mala?
K fotbalu mě přivedl můj otec. Mimo jiné ten drží rekord - ani sir Alex Ferguson netrénoval tak dlouho jeden tým, jako otec Dolní Lukavici. Ale celkově jsem ze sportovní rodiny mamka a sestra hrály házenou.
Hrál jste vždy za tým TJ Sparta Radkovice nebo jste si ve vaší kariéře vyzkoušel i angažmá v jiných týmech? Pokud ano, řekněte nám v jakých.
Tak začínal jsem v Dolní Lukavici poté jsem přestoupil do Přeštic, kde jsem působil až do mužů, poté bylo roční hostování v Chlumčanech a návrat do Přeštic. A pak přišla neodolatelná nabídka od trenéra Radkovic tak jsem kývl. (smích)
Už jste byl někdy nominován do sestavy nějakého uplynulého kola?
Jednou ještě v dresu Přeštic, ale nevyhrál jsem. (smích)
Předpokládám, že vás tento rozhovor bude stát něco do klubové kasy? Dělal jsem už rozhovory s některými vašimi spoluhráči a všichni říkali, že je to něco bude stát. Máte nějakou pevnou taxu pro tento případ?
Je to za bozenku - rum. (smích)
Byli jste po tomto úspěšném zápase někde výhru oslavit se spoluhráči?
Bohužel po tomhle zápase jsem nebyl, plnil jsem si roli pingla ve viném šenku U Boudu, kam chodím na brigádu.
Trenér se nad vašim výkonem ze zápasu rozplýval, prý jste byl k neudržení v zápase s vašimi přesnými přihrávkami. Jaká je vůbec vaše role v týmu? Jste tam právě od toho, abyste spoluhráče posílal do pěkných šancí a abyste je vyhledával svými přesnými pasy?
No u mne to bylo možná tím, že po dlouhé době jsem nastupoval do zápasu zcela fit. Trápily mne zranění a taky trošku jsem se začal blížit ke sto kilům, tak jsem s tím začal něco dělat. Jinak do Radkovic jsem šel přesně s touhle rolí, ale převážně jsem hrál stopera a teď když vypadl Jan Míka (možná už napořád ) tak jsem se posunul doprostřed a s dlouholetým spoluhráčem Hábou nám to docela šlo.
V zápase ještě chybělo, abyste vstřelil také branku, to by byla pěkná tečka za vaším i tak skvělým výkonem. Kdybyste si měl vzpomenout na nějakou branku, kterou jste ve vaší kariéře vstřelil, a kterou považujete za svou nejkrásnější, jaká by to byla? Popište nám ji, prosím.
Bohužel já se považují za svátečního střelce, vždycky jsem radši branky připravoval - tak moc branek nedávám. Držím si tak jeden gól na půl sezony. (smích) Ale asi za béčko Přeštic z trestného kopu v Pacejově - ten mi sedl a šel rovnou do šibenice.
Měl jste nějakou speciální přípravu před zápasem?
Neměl bych to tady uvádět, ale měl jsem v neděli narozeniny a v pátek jsem poseděl chvilku s přáteli. Možná, že se toho začnu držet. (smích) Ještě jsem si před zápasem pustil "Eye of a Tiger" z filmu rocky. Ta mne nabudí. (smích)
Máte nějaké další koníčky, mimo fotbal?
Řekl bych, že mi nevadí žádný sport a když je čas a chuť tak florbal, tenis a neměl bych to zmiňovat, ale dost často se chodím dívat na národní házenou, ale to my fotbalisté moc nesmíme říkat. (smích)
Kdybyste si mohl vybrat jednoho fotbalistu na světě, který by mohl posílit váš tým, případně se kterým byste si chtěl zahrát fotbal, kdo by jím byl a proč?
Tak určitě by to byl Pavel Horváth - jeho styl hry se mi moc líbil a trošku jsme si podobní i vzhledem. Ale určitě i Karel Poborský by mi nevadil. A ještě jsem slíbil, že zmíním Dominika Duchka - tak ten má asi z těch tří nejblíž k tomu, aby jsme si spolu kopali.
Máte nějaký oblíbený tým v naší nejvyšší fotbalové lize, kterému fandíte? Jaký se vám libí případně evropský tým?
Je to FC Viktoria Plzeň. Dodnes mi nesedí jméno mého nynějšího klubu, a tím nemyslím Radkovice. (smích) A jinak určitě FC Barcelona
Sledoval jste nedávno odehrané dva zápasy naší fotbalové reprezentace v rámci kvalifikace na Euro 2020? Myslíte si, že se tam Česká republika probojuje?
Sledoval a pevně věřím, že to kluci dokážou.
Poslední otázka – v posledním kole přivítáte na svém hřišti nevyzpytatelné mužstvo Nepomuk B. Jak si myslíte, že zápas dopadne? Jaký tipujete výsledek?
Tak nevím, jak dopadne, ale když přistoupíme k zápasu jako ve Stodě a půjdeme se na hřiště pobavit, tak nemůžeme prohrát. Tipuji 3:1 a možná bych si mohl udržet svou střeleckou bilanci a dát 1 gól za půl sezony.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.