Náš pokladník už mě má v hledáčku, říká Matěj Neuwirth z Bedřhichova. ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 10.kolo Vysočina | Krajský přebor , 2019-2020

V 10. kole jste si zvolili hráčem kola po velkém boji Matěje Neuwirtha z Bedřichova, a my jsme ho pro vás vyzpovídali v článku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Matěji gratuluji ti k zisku hráče 10.kola Kp. Byl jsi nominován za svůj výkon v zápase proti Náměšti, v utkání jsi vstřelil i branku, jak by jsi pospal celý zápas a svoji branku ?
Děkuji, tak začátek vyšel lépe Náměšti, která se hned v 9. minutě ujala vedení. V zápětí jsme však dokázali vyrovnat, po centru z pravé strany mě míč našel ve vápně a já prakticky zakončoval do prázdné branky. Zbytek poločasu byl velmi vyrovnaný, ale ani jeden tým nedokázal propasovat míč mezi tři tyče. Do druhého poločasu opět vstoupili o malinko lépe domácí, a v 62. minutě proměnili penaltu a vedli 2:1.Poté jsme se dostali k míči my a v 68.minutě a 73.minutě jsme vstřelili branky a otočili tak zápas. Konec zápasu jsme si pak už pohlídali a odvezli si tak 3 body.
V tabulce jste poskočili na 8. místo a máte aktuálně 3 prohry 3 výhry a 3 remízy, dá se tato sezona zatím považovat za úspěšnou nebo si myslíš, že by mohla být lepší ?
Tak mohlo by to být samozřejmě i lepší, ale jako nováčci považujeme tuto sezonu jako zatím úspěšnou.
V hlasování jsi získal velký počet hlasů a jenom těsně jsi zvítězil nad Speřickým Holendou, co vše jsi dělal pro to abys zvítězil ?
Tak já osobně jsem nemohl moc co dělat, vše oddřeli naši fanoušci, kteří viděli hlasování na našich stránkách Sokola. A mně nezbylo nic něž sledovat průběh hlasování, které bylo jak na houpačce.
Znamená pro tebe něco takhle vyhrát toto ocenění ? A bude tě to stát něco do týmové kasy ?
Tak určitě z toho mám radost a do týmové kasy je jistota, že přispěji. Náš pokladní už mě má v hledáčku :D.
Příští víkend přivítáte na domácím hřišti Přibyslav, které se zatím příliš nedaří.. S čím na soupeře ?
Žádnou speciální taktiku nemáme, pouze přistupovat k zápasu zodpovědně a vyvarovat se zbytečných chyb.
Máš nějaký fotbalový sen ?
Sen? To žádný velký nemám. Snad jen to, že by bylo pěkné si někdy s Bedřichovem zahrát divizi.
K jakému hráči by jsi přirovnal svůj styl hry ?
Tak to nedokážu říci. Jsem spíše technický typ, než-li silový, a nebo rychlostní. Takže nejblíž bych se asi přirovnal k Modričovi, nebo Kovačičovi.
Díky za rozhovor
Rádo se stalo.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.