ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 4.kolo Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2020-2021

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 4. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal hradešický brankář Martin Šůs. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak bys zhodnotil utkání s Dlouhou Vsí?
V utkání jsme vstřelili rychlý gól po nepovedeném výkopu hostujícího brankáře. Branka nás bohužel ukolébala a přizpůsobili jsme se hře hostů. Naštěstí přišla do poločasu další branka a druhý poločas jsme hru již kontrolovali.
Tvůj spoluhráč Michael Buchta nám v rozhovoru prozradil, že vaše ambice pro tuto sezonu je skončit maximálně do 3. místa. Souhlasíš s ním?
S Michalem určitě souhlasím a jen ho trošku poopravím v tom, že ambice mohou být letos klidně ty nejvyšší. V Hradešicích dozrává mladé mužstvo, které pokud zůstane pohromadě, bude moci v budoucnu hrát i vyšší soutěže než je jen okresní přebor. Když jsem před lety z Hradešic odcházel, hrála se zde ještě 1.B třída a tato soutěž by se sem měla opět vrátit a já bych tomu rád pomohl už letos.
V kabině Hradešic jsi nejstarší. Jsi tedy lídr kabiny? Pomáháš v nějakých věcech mladíkům?
Po návratu do Hradešic jsem zjistil, že v týmu jsou kluci, které pamatuji jako malé a hrával jsem s jejich táty. To si člověk uvědomí, že už je fakt starej a měl by asi skončit (smích). Na druhou stranu se zas aspoň na tréninku hecnu. Ale klasický lídr určitě nejsem. Mladíkům poradím jen většinou ohledně hry a při zápase je z brány okřiknu, když začnou vymýšlet, to co nemají.
Je zvykem, že nejstarší hráči kabiny mají na starosti týmovou kasu. Platí to i u vás v Hradešicích?
Popravdě ani nevím, kdo má v týmu kasu na starosti, ale co jsem zahlédl seznam v kabině, tak už mně tam skáčou nějaké částky, tak to budu muset co nejdříve zjistit.
Prošel jsi mnoha kluby ať už v Plzeňském, či Jihočeském kraji. Na jaké angažmá vzpomínáš nejraději?
Prošel jsem toho opravdu hodně a nejraději vzpomínám na začátky v Horažďovicích a na časy strávené v Hradešicích, kde byla tenkrát vynikající parta a po každém zápase to byla jedná velká párty.
Měl jsi jako malý kluk nějaký fotbalový vzor?
V mládí jsem měl za vzor nizozemského brankáře Edwina van der Sara a také jsem sledoval českého brankáře Jana Stejskala, což dnešní generaci asi moc neřekne.
Co rád děláš ve volném čase kromě fotbalu?
Tak ve volném čase se dále věnuji dalším sportům a také rodině a psovi.
V příštím kole vás čeká Měčín. Jaký očekáváš zápas?
Měčín měl vždy kvalitní mužstvo a bude to jedno z těch těžších utkání, které Hradešice čekají. Já bohužel z pracovních důvodů na zápase nebudu, ale věřím, že mladíci utkání zvládnou a nějaký ten bodík přivezou.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.