Jiří Vyžrálek: V Hamrech se budeme snažit bodovat, abychom uhájili první místo

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 8. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji. Vyhrál jste již hráče kola jednou, kdy si tohoto ocenění ceníte více?
Každé takové ocenění potěší, cením si obou stejně. Hlavně chci poděkovat všem hráčům a fanouškům za hlasy, které jsem obdržel. No určitě za to donesu do kabiny nějaký ten pozápasový doping (smích).
Byl jste zvolen hráčem8.kola. Jak se vám hrálo v tomto zápase?
No náhodou jsme dopoledne hráli s mladší přípravkou taky s Ujčovem a prohráli jsme 4:3, tak jsem slíbil synovi, který první rok hraje v přípravce, že jim dám nějaký gól a vyhrajeme, takže motivace byla dvojnásobná. Hrálo se mi dobře, s takovým týmem, co máme, je radost hrát, kluci mi to tam dopředu krásně připravují.
Jak hodnotíte zápas s Ujčovem?
Ujčov je pro nás nepříjemný soupeř, moc na něj neumíme, vždy máme hodně šancí a nedokážeme se prosadit, hlavně já jsem to měl vždy zakletý. Tentokrát jsme začali dobře a soupeře přehrávali. Do poločasu to tam dvakrát padlo, ale v poločase jsme viděli, že není nic vyhraný. Potom jsme měli opět řadu šancí, ale jak to bývá – nedáš, dostaneš. Dostali jsme gól a Ujčov měl rázem převahu, kterou mohl Přemek Ryba využít, ale naštěstí pro nás mu nesedla hlavička. A potom nás ještě podržel náš gólman Jindra. Takže cenná výhra, a hlavně když jsme nastoupili do zápasu s velkým počtem absencí.
Vstřelil jste obě branky, jak jste je viděl?
Obě branky mi servíroval Jirka Kroupa. První gól byl centr do šestnáctky a nikdo si mě jaksi nehlídal, tak jsem tam zkusil hlavičkovat a pěkně to zrovna sedlo k tyči, až jsem se divil, protože zrovna já moc hlavičkář nejsem(smích). A druhý byl centr na hranici šestnáctky, tak jsem to zkusil z první a náhodou to tam taky padlo na vzdálenější tyč. Jsem rád, že jsem to proti Ujčovu konečně prolomil, jak kluci říkají, když dám gól „předkové nelhali“ (smích).
V sobotu vás čeká bitva o první místo v Hamrech, co od zápasu očekáváte?
To bude hodně těžký zápas, Hamry jsou silní a hlavně doma, když si mohou pomoci s hráči z áčka. Záleží, jak se nám dají dohromady zranění hráči, ale určitě se budeme snažit bodovat, abychom uhájili první místo.
Na jaký zápas se v podzimní části nejvíce těšíte?
Nejvíc jsem se těšil na zápas s Věchnovem, je to takový naše derby, hraje tam hodně kámošů, s některýma hrajeme taky hokej. No a hlavně moje žena pochází z Věchnova, takže motivace je vždy velká.
Kdo myslíte, že je největším favoritem soutěže?
Jedním z favoritů si troufám říci my, ale čekají nás teď soupeři z horní poloviny, takže se ukáže, jak na tom budeme potom. Další týmy jako Hamry, Počítky,Pohledec a Polnička jsou na tom výsledkově taky dobře, no uvidí se, jak s nimi odehrajeme zápasy.
Máte v paměti nějaký nejlepší, moment, který jste ve fotbale zažil?
Asi postup do okresního přeboru v roce 2012, který jsme rozhodli při našem derby ve Věchnově asi 4 kola před koncem soutěže. Tenkrát to byly velký oslavy hned po zápase, však druhý den v práci to byla muka (smích).
Jaký je váš fotbalový vzor?
No přece Karel Beran od něho se všichni máme co učit(smích).
Oblíbené pití?
Pěkně vychlazený březňák po fotbale.
Oblíbené jídlo?
Svíčková s knedlíkem.
Oblíbený klub?
Sleduju spíš hokej a fandím Kometě Brno.
Oblíbená kapela?
Traktor a Dymytry neboli výjezd na Monster Meeting s partou kamarádů(smích).
Co říká fotbalu vaše rodina?
Podporují mě a když můžou, tak přijdou se i podívat a fandit. Hlavně naše dva kluky to hrozně baví, když přijdu z práce, tak si chtějí jít hned kopat.
Čím je pro vás vlastně fotbal?
Odreagování od práce, potkat se s partou kamarádů, zahrát si s nimi fotbal a pak si dát hlavně pivečko a pokecat.
Děkuji za rozhovor

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.