Tomáš Sýkora očekává v Měříně velmi těžké utkání

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 10. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Kdy nebo jak jste začal s fotbalem, kdo vás k němu přivedl?
Začal jsem asi v 6 letech a k fotbalu mě přivedl taťka.
Na jakém postu nastupujete?
Nastupuji na postu stopera.
Pamatujete si kdy jste vstřelil svoji první branku?
Bylo to určitě v přípravce, kde jsem hrál za Dolní Rožínku a myslím si, že to byl zápas s Křovím.
Hrál jste za jiný klub než je Rožná?
Ano. S fotbalem jsem začal v přípravce na Dolní Rožínce, poté jsem od mladších žáků až po dorost hrál ve Strážku a na poslední rok dorostu jsem přestoupil do Rožné, kde hraji do teď.
Jak hodnotíte zápas s Polničkou?
Poslední zápasy nás trápí marodka a s Polničkou tomu nebylo jinak. V prvním poločase jsme se těžko dostávali přes dobře bránící obranu hostů. Skóre otevřeli hosté po naší chybě netradičním gólem z půlky hřiště. Naštěstí Škuty (Filip Škutchan) dokázal odpovědět a do kabin se šlo za vyrovnaného stavu 1:1. To se však změnilo ve druhé půli, kde svým rychlým hattrickem rozhodl náš MONSTER bůh (Jiří Vyžrálek) a jedním gólem Žabinskej Vlk (Ruda Buchtela). Druhý poločas jsme si pohlídali a myslím, že jsme zaslouženě vyhráli.
Byl jste zvolen hráčem 10.kola. Jak se vám hrálo v tomto zápase?
Začátek byl pro mě a myslím, že i pro celý tým náročný, jelikož v sobotu měl Huml (Filip Humpolík) rozlučku se svobodou, takže jsme nebyli v ideální předzápasové formě. Naštěstí jsem se postupně do zápasu dostal a odehrál si vzadu to své.
S kým si na hřišti nejvíce rozumíte?
Jsme v Rožné super parta, takže asi nemůžu říct, s kým si rozumím nejvíc. Jako tým si rozumíme na hřišti, tak i mimo něj a podle toho taky vypadá naše hra a výsledky. Doufám, že to takhle bude pokračovat i nadále.
Příští kolo vás čeká Měřín B, co od zápasu očekáváte?
Z Měřína se vozí body těžko, takže očekávám velmi těžké utkání. Navíc uvidíme, kolik kluků z domácího áčka se půjde rozkopat už v sobotu proti nám. Na druhou stranu je v Měříně velké a kvalitní hřiště, takže se těším a věřím, že si odvezeme 3 body.
Co říká fotbalu vaše rodina?
Rodina je mým velkým fanouškem, pokud je to možné, tak chodí fandit rodiče i prarodiče. Díky patří také přítelkyni, která mě podporuje a fandí.
Oblíbené kluby, kterým fandíte?
HC Hluší psi Rožná a SK Rožná.
Oblíbený hráč, fotbalový vzor?
Největší vzor je asi taťka a samozřejmě i Karel Beran.
Oblíbené jídlo co vám nejvíce chutná?
Všechno, kde je maso.
Oblíbené pití?
Fotbal je pro mě koníčkem a odreagováním od všeho ostatního. Je to ale taky příležitost potkávat se klukama a dát si s něma po zápase nebo tréninku dobře vychlazený pívo a pokecat u toho.
Čím je pro vás vlastně fotbal?
Fotbal je pro mě koníčkem a odreagováním od všeho ostatního. Je to ale taky příležitost potkávat se klukama a dát si s něma po zápase nebo tréninku dobře vychlazený pívo a pokecat u toho.
Děkuji za rozhovor

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.