Na jaře rozhodně nic nevzdáváme, říká Lukáš Mašek

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Lukáš Mašek z Koutů B, který svým dobrým výkonem pomohl svému týmu k výhře nad Opatovem 3:1. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Lukáši, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Ahoj. Nejprve chci poděkovat všem spoluhráčům, kteří pro mě hlasovali a myslí si, že je za to pozvu v sobotu na husičku (smích). Zápas byl dost vyhrocený. Dali jsme sice úvodní branku, ale ani ne 5 minut na to proti nám sudí odpískal penaltu, když si spletl hru tělem s úderem loktu do žeber. Navíc jsme následně šli do oslabení díky nevhodné kritice. Bylo srovnáno. Naštěstí pro nás přišel brzy poločas a my mohli trochu zklidnit emoce. Po dlouhé době jsme hráli něco čemu se i dalo říkat fotbal a byli jsme odměněni brankou na 2:1. Soupeř si ke konci vytvořil tlak, ale díky červené kartě i na jejich straně a velké hrubce obrany na konci utkání, bylo rozhodnuto.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem ?
Vždy je co zlepšovat. Poprvé v sezóně jsem dostal šanci nastoupit do útoku. Otevřel jsem sice skóre, ale jednu jasnou gólovku jsem zahodil. Za stavu 2:0 by byl průběh utkání mnohem klidnější. Po půl hodině mě však prořízlá ústa našeho Bumlíka poslala zpět na stopera, kde jsem si své oddělal.
Nyní vás čeká zimní pauza. Jak jste spokojeni z dosavadním umístěním ?
Dělíme se o poslední místo s Třebenicemi, takže jen těžko můžeme hovořit o spokojenosti. Poslední zápas podzimu nám ale dává naději. Bylo vidět, že to kluky baví a to je v této soutěži to nejdůležitější. Určitě máme na to na jaře uhrát více bodů, rozhodně nic nevzdáváme.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
K fotbalu mě dovedl tata. Registrován jsem celou dobu v Koutech, ale jako žáci jsme hostovali v Kamenici a jako dorost ve Svatoslavi.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Vyloženě oblíbeného hráče nemám, ale když hrál Ronaldinho, byla to radost na pohled.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Každému který hraje proti Spartě (smích).
Jaké máš koníčky?
V poslední době na koníčky není moc času, zbývá jen fotbal a PC hry po večerech.
Který filmový žánr vyhledáváš
Podívám se na cokoliv, záleží jen na kvalitě.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Z jídla knedlo-vepřo-zelo zalité Bernardem nebo Radegastem 12. Blíží se nám zima, takže samozřejmě nesmí chybět ani preventivní slivovička.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.