Tým se nám v zimě zúžil, ale pořád máme kvalitní kádr, říká Matěj Fürst

Hráčem 14. kola se stal Matěj Fürst. Mladý záložník Zlivi, který vstřelil v sezóně 4 branky. Je nejaktivnějším hráčem Zlivi, když nastoupil k nejvíce minutám. V mládeži si nastupoval za Dynamo České Budějovice, Roudné a Olešník 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k ocenění hráče kola, jak si byl spokojený se svým výkonem proti Jankovu B a výkonem mužstva?
Děkuji. V první řadě jsem rád, že jsme to dotáhli do vítězného konce. Se svým výkonem jsem docela spokojený, ale vždycky to může být lepší, takže příště se budu ještě více snažit abych vstřelil ještě 1 gól navíc. A s výkonem týmu jsem velice spokojený, až na pár chybek, ale to k tomu patří.
Máme za sebou zimní přestávku, jak se od podzimu proměnil tým ve Zlivi?
Tým se nám během přestávky trošičku zúžil, konkrétně o 3 hráče. Kuba Slavík který odešel za hranice do Německa, dále talentovaný Míra Pechcek ten odešel do Dynama a poslední Lukáš Čáp. Takže jsme malinko oslabili, ale pořád máme hodně kvalitní kádr.
A jak probíhala příprava? Jste s ní spokojení a připraveni na jarní část?
Abych pravdu řek, tak příprava neproběhla úplně podle našich plánů. Moc se nás na trénincích nescházelo, ale teď už to je mnohem lepší.
A ty jsi ten co spíše chodil nebo ne? Protože si se rozehrál do skvělé formy. A jsi ten typ co má rád nebo nemá rád zimní přípravu?
Musím říci, že párkrát jsem trénink vynechal, ale snažil jsme se chodit co to jen šlo. A zimní přípravu tu moc v oblibě nemám, běhání bez míče mě až tolik nebaví, ale bez běhání fyzičku nezlepším.
Koukal jsem, že jsi si v mládeži hrál za Dynamo, můžeš nám přiblížit svojí dosavadní kariéru a případné úspěchy, které jsi zaznamenal?
Ano přesně jak říkáš, v Dynamu jsme byl cca 2-3 roky. Když to vezmu od začátku, tak začínal jsme jako 3 letej v Olešníku odkud jsem přestoupil do Zlivi a tam jsem prošel starší přípravku, mladší a starší žáky a tam se nám povedlo i postoupit do kraje. A právě ze Zlivi jsme přestupoval do Dynama, když si mě na fotbalovém campu všiml jeden trenér. A poslední klub ve kterém jsme působil je Roudné.
A máš nějaký zápas, který se ti vryl do paměti a na který třeba rád vzpomínáš?
Určitě mám a ne jeden, ale když bych měl vybrat 1 tak by to byl asi za Roudné, kde jsem dával 3 góly a povedlo si dát gól přímo z rohu, který jsem kopal. Tak na tento vždy rád vzpomínám a jěště jako rozhodčí byl můj spoluhráč Karlos Jindrle.
Je něco co by si chtěl vzkázat do Zlivi?
Chtěl bych vzkázat všem spoluhráčům, ať všichni makáme na 100% ( hlavně Karlos, Buky a Handy, ty to občas flákaj :-D) a dotáhnem sezónu konečně do úspěšného konce.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.