ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 18.kolo Zlínský | Krajský přebor - Brankář Nevšové Tomáš Hrnčiřík je odchovancem otrokovické Viktorie a vyzkoušel si i angažmá v Lanžhotu

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 18. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k hráči kola, jak těžké bylo vychytat s Velkými Karlovicemi čisté konto?
Děkuju moc všem lidem co pro mě hlasovali. Vítězství v zápase jsme nejspíš očekávali snazší, ale o to více mě tato výhra těší. Také to byl můj druhý zápas za Nevšovou, takže čisté konto potěšilo.
V brance jsi nahradil tvého kolegu Kizu, co za tím stálo?
Jsme domluveni na pravidelném střídání v bráně, nic jiného za tím není.
Jak jsi spokojený s Tvým angažmá v Nevšové?
S týmem jsem teprve od začátku přípravy a to jsem ještě značnou část vynechal vinou zranění. Každopádně musím zatím říct, že je tady super kolektiv a fotbal mě zde baví.
Co říkáš na výkony matadorů Aleše Urbánka a Vaška Tomšů?
V týmu máme hodně mladých hráčů, takže je super důležité, že tyto dva máme. Můžeme se na ně spolehnout ať už v ofenzivních nebo defenzivních činnostech a taky hře dodávají větší klid a jistotu.
Kde jsi fotbalově vyrůstal a jaká je zatím Tvá kariéra?
Začínal jsem asi ve čtyřech letech na Viktorce v Otrokovicích, kde jsem od šestnácti let začínal trénovat s A týmem. Zde jsem naskočil jen do jednoho mistrovského zápasu. V devatenácti letech jsem odešel na hostování do Lanžhotu, kde jsem odchytal čtyři zápasy. Po krátké pauze jsem se vrátil a teď jsem na Nevšové.
Na které trenéry rád vzpomínáš?
Nejlepší trenér, kterého jsem kdy měl je ten co mě momentálně trénuje - Petr Štěpaník. Poprvé mě měl někdy v šestnácti v dorostu a od té doby jsme v hodně dobrém kontaktu. Ale těch dobrých bylo více.
Kdo je Tvým brankářským vzorem u nás a ve světě?
Můj největší brankařský vzor byl a vždy bude Manuel Neuer, protože je dlouhodobě skvělý nohama. U nás žádný vyložený vzor nemám.
Co patří mezi Tvé záliby? Jaké je Tvé povolání?
Mezi mé záliby řadím sledování fotbalu, hraní šipek a trávení volného času s kamarády. Jelikož jsem v říjnu ukončil vysokou školu, tak teď chodím na pravidelné brigády. Hlásím se ale znovu, tak snad mi to vyjde.
Kdo Tě nejvíce ve fotbalu podporuje?
Určitě oba moji rodiče, ale hlavně taťka. Málo kdy se stane, že by na zápase nebyl ani jeden z nich.
Teď hostíte v dalším důležitém utkání Val. Polanku, co lze čekat od tohoto duelu?
Myslím, že tento duel bude podobný jako naše předchozí domácí zápasy se Štítnou a Karlovicemi. Bude to bojovný zápas, ale věřím, že ho opět dokážeme vyhrát.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.