Miroslav Knápek: Za největší fotbalový úspěch řadím postup do prvního kola MOL cupu s FC Olešnice

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 18. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Stal jste se hráčem 18. kola A. třídy! Co na to říkáte, očekával jste něco takového?
Nic takového jsem neočekával. Samozřejmě každá nominace už jen do sestavy kola hráče potěší, ale vyhrát ji je bonus navíc.
Vyhrál jste poměrně jednoznačně. Komu vděčíte za podporu v hlasování?
Když to řeknu s nadsázkou tak největšímu srdcaři v týmu, Robin Kyselo dal hlasovací anketu na náš týmový Instagram a pak to dopadlo, jak to dopadlo.
Jak hodnotíte zápas s Letohradem? Moc příležitostí jste soupeři nenabídli.
Škoda prvního poločasu a neproměněných šancí, tam jsme měli zápas rozhodnout. Letohrad neměl myslím žádnou vyloženou šanci, my některé spálili i druhý poločas, takže zápas beru jako ztracené dva body do tabulky, jinak celkem dobrý výkon po delší době s nulou vzadu.
Domácí zápasy tento půl rok hrajete v Albrechticích. Jak vám prospívá větší hřiště?
Mě osobně větší hřiště nevadí, myslím si, že ty dva odehrané zápasy jsme tam zvládli herně dobře. Výsledek s Letohradem to trošku kazí, ale zase těžko říct, jak by to dopadlo v Tatenicích.
O víkendu hrajete s rezervou Ústí nad Orlicí. Jak vidíte vaše šance v utkání se sousedy z tabulky?
Zápasy s Ústím jsou vždy vyhrocené, to že máme stejně bodů tomu opět dodá náboj do zápasu, takže očekávám tvrdé bojovné utkání z obou stran a bodový zisk pro nás. Já osobně se na ten zápas těším, v Ústí jsem dříve hrál, nějaký kluky tam ještě znám. Snad budu moct nastoupit. Po utkání s Letohradem mě trápí menší zranění, tak snad to do zápasu bude v pořádku.
Nacházíte se na sedmém místě tabulky. Panuje v týmu spokojenost?
Neřekl bych spokojenost, ale určitě na tom nejsme špatně. Máme ztrátu pět bodů na páté místo, tam někde bychom se chtěli pohybovat. Když kouknu na tabulku a názvy soupeřů, hrát A třídu jako vesnice ve společnosti vesměs samých měst je parádní úspěch, co se tady dokázalo a dokazuje dál.
Ve vaší kariéře jste vystřídal více klubů. Na jaké angažmá vzpomínáte nejraději?
Stihl jsem toho poměrně dost, to je pravda. Nedá se říct, že jsem byl někde nejraději. Všude jsem byl celkem spokojený, ale rád vzpomínám na angažmá v Rakousku. Tam to bylo úplně jiné a pohodové.
Co řadíte za váš největší fotbalový úspěch?
Za největší fotbalový úspěch řadím zajisté postup do prvního kola MOL cupu s FC Olešnice, kde jsem působil před Tatenicemi. Hráli jsme A třídu, přešli jsme přes divizní Nové Sady, následně třetiligové Otrokovice a v prvním kole MOL cupu jsme se utkali s FC Opavou, v té době prvoligové mužstvo.
Jaké jsou vaše koníčky kromě fotbalu?
Tak všeobecně sport, letní i zimní. K tomu se občas jezdím odreagovat na ryby.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.