ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 25.kolo Zlínský | Krajský přebor - Fotbalista Martin Černý si prošel mládeží ve Zlíně a také v Brumově, aby pak zakotvil ve své rodné Štítné nad Vláří

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 25. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k hráči kola. Derby s Nedašovem jste zvládli na jedničku. Jak utkání probíhalo?
Děkuji. Do zápasu jsme nevstoupili úplně ideálně, ze začátku to bylo tak trochu nahoru dolů. Nicméně od vstřeleného gólu jsme se uklidnili a byli jasně lepším týmem. Celý zápas jsme soupeře v podstatě nepustili do žádné šance. V 15. minutě jsme zvýšili vedení na 2:0 po povedeném rohovém kopu. V průběhu jsme měli hodně šancí, ale ty jsme bohužel nedokázali proměnit. Naštěstí v 83. minutě jsme přidali třetí gól a bylo definitivně rozhodnuto. Jsme moc rádi za zvládnuté derby a důležité tři body.
Tobě se podařilo vstřelit branku. Můžeš nám ji popsat?
Musím přiznat, že u mě stálo hodně štěstíčko. Po zblokované střele jednoho z obránců, se mi odrazil míč přímo na nohu. Ocitl jsem se sám na vápně, kde jsem měl dostatek místa i času balon zkrotit a následně zakončit na zadní tyč.
O víkendu hrajete další důležité utkání ve Valašské Polance. Co lze od tohoto duelu očekávat?
Doufejme že pěkný fotbal a spoustu gólů, samozřejmě z naší strany. Určitě tam jedeme s jedním cílem, a to vyhrát.
Stále nemáte jistotu záchrany. Svazuje Vás nějakým způsobem nervozita?
Myslím si, že nás nervozita nijak zvlášť nesvazuje, možná jenom ta zdravá před každým zápasem. Do zbývajících zápasů chceme jít stejně jako celou sezónu, a to s tím, že chceme bodovat.
V jarní části jste dobře začali, pak to bylo jako na houpačce....
To tedy bylo. Začátek jsme měli famózní - tři zápasy, tři výhry. Pak zase tři prohry, přičemž ta v derby s Brumovem asi nejvíc zamrzela. Od toho zápasu už jen sbíráme body, tak doufám, že to bude jen pokračovat.
Kde jsi začínal s fotbalem a kdo byl u Tvých prvních krůčků?
S fotbalem jsem začínal v pěti letech. Po roce v sousedním Brumově jsem začal hrát v rodné Štítné nad Vláří. Až na pár let strávených ve Zlíně, zde hraju do teď. U mých prvních fotbalových kroků byli určitě rodiče.
Na jakém postu nejraději hraješ?
Nejraději hraji určitě na křídle.
Kdo patří k největším oporám Vašeho týmu?
K našim největším oporám rozhodně patří naši zkušení hráči.
Kdo je Tvým fotbalovým vzorem a kterému týmu fandíš?
Žádného konkrétní vzor asi nemám, ale kdybych měl někoho vyzdvihnout, tak by to byl určitě Lionel Messi a Tomáš Vaculík. A můj nejoblíbenější klub ? Tak určitě Liverpool.
Jaké je Tvé povolání a nebo jako školu studuješ?
Aktuálně studuju na Vysoké škole v Brně.
Jaké máš záliby a kdo ti při zápasech nejvíce fandí?
Celkově rád sportuju, chodím ven s kamarády a na procházky se svým psem.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.