Výsledek jsme si zkušeně pohlídaly, říká Pavel Gruntorád

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Pavel Gruntorád, který přispěl dvěma góly k výhře svého týmu nad Radoticemi. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Pavle, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Díky moc za gratulaci. Zápas se z mého pohledu jevil od začátku trochu uspěchaně, kdy jsme po chybě obdrželi rychlý gól. Ale na hřišti jsme všichni cítili, že se nic neděje a jedeme dál. Také jsme brzy na to vyrovnali. Poté se nám do poločasu podařilo vstřelit další dvě branky, ideální stav. Druhý poločas bych řekl, že jsme si výsledek zkušeně pohlídali. I když v některých situacích nás svými skvělými zákroky musel podržet i gólman. Byl to velice týmový výkon, na který jsme navázali z předešlého zápasu a naším cílem je v tom pokračovat.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem ?
Se svým výkonem uvnitř mysli obvykle spokojený nebývám. Vždycky je totiž co zlepšovat. Ale z pohledu nezaujatého fotbalového fandy bych řekl, že tentokrát to nebylo úplně marné.
Nyní vás čeká zápas s Šebkovicemi B . Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí ?
Předpokládám, že soupeř bude kvalitní. Od začátku bude nejspíše pomalejší tempo, jelikož ani jeden z týmů neví, co od toho druhého očekávat. Nás samozřejmě uspokojí jedině výhra, kterou bychom pokračovali ve 100% bilanci výher. Bude to pro nás první zápas na hřišti soupeře, ale úplně bych se neobával, že by to na náš výkon mělo mít nějak podstatný vliv.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
K fotbalu mě, a společně se mnou většinu našich kluků, dovedl pan Martin Vyoral, který nás za mlada trénoval. V dorostu jsem působil v Dukovanech pod dalším skvělým trenérem Rudolfem Holátkem. Tento rázný kouč alias Ruda, jak jsme mu všichni říkali, nás pod svou pevnou rukou naučil hrát velký fotbal. Dokonce se nám pod ním podařilo získat i jeden mistrovský titul. Po dorostu jsem působil ještě 2 roky v Dukovanech a od léta 2021 jsem zpět v Mohelně.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Ano, Olivier Giroud.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Chelsea FC
Jaké máš koníčky?
Užívám si cestování a trávení času s přítelkyní. Také samozřejmě fotbal. Dále si rád zajdu s klukama na pivko, občas i na dvě. Hrozně rád lyžuju, taky mě baví plavání. Volné chvíle si někdy zpříjemním kávičkou a hraním na playstationu.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Poslední dobou mě oslovily české komedie, ale taky nikdy nepohrdnu dobrým fantasy nebo kriminálkou.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Chlebíčky, voda s citronem a pivo.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.