Musíme se zvednout a naladit se opět na vítěznou vlnu, říká Marek Ondráček

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Marek Ondráček z Mohelna. Ani jeho dobrý výkon však na body proti Šebkovicím B nestačil. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Marku, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Děkuji. Z mého pohledu jsme měli více ze hry tak do 30 minuty, bohužel jsme střelili pouze jednu branku, která k vítězství nestačila. Zbytek zápasu náš výkon klesal a Šebkovice toho využily. Náš výkon odpovídal přesně tomu, jak se v poslední době přistupuje k tréninkům a k zápasům. Musíme se zvednout a naladit se opět na vítěznou vlnu.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem ?
Hrál jsem krajního beka, což pro mě není a doufám, že nebude nová pozice. Ze začátku jsem se úplně necítil ve své kůži, ale nakonec se z toho vyklubal slušný výkon, se kterým jsem byl vcelku spokojen.
Nyní vás čeká zápas s Moravskými Budějovicemi B . Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí ?
Bohužel od těchto soupeřů nevím co očekávat, jsme nováčky v této soutěži a bude to pro nás opět velká neznámá. Uspokojí nás jakákoliv výhra. Věřím, že udržíme naši dlouho trvající neporazitelnost na domácím hřišti a připíšeme si 3 body.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
K fotbalu mě dovedli kamarádi, začali jsme nejprve hrát školní turnaje a potom se jsme se přihlásili do soutěže. Nejprve jsem začínal za přípravku v Mohelně. Jako dorostenec jsem přestoupil do Dukovan, kde jsme s parádní partou odehráli několik dobrých sezón. Po dorostu jsem přestoupil do Moravského Krumlova, kde jsem se hodně naučil a byla to super zkušenost. Minulý rok jsme se společně s kamarády, se kterými jsem začínal hrát fotbal, vrátili do Mohelna.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Ronaldinho
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Zbrojovce Brno.
Jaké máš koníčky?
Mezi nejoblíbenější koníček patří jízda na motorce.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Dobrodružné/sci-fi.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Pizza a na pití Fanta.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.