Pivečko po zápase je také důležité, říká Filip Uhlíř

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Filip Uhlíř z Věchnova, který pomohl svému týmu k výhře nad Radostínem B. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Filipe, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Dobrý den, děkuji za gratulaci a svým spoluhráčům a kamarádům za hlasy v anketě. Z mého pohledu byl zápas převážně pod naší kontrolou až na občasné útočné výpady soupeře po našich chybách. Hráli jsme si to svoje a kupodivu se na to chvílemi dalo i koukat (smích) krásnou akci v první půli předvedl Zony s Kroupičem, centr od Ondry byl takzvaně ligový a Vojtovo nekompromisní zakončení tomu jen dodalo ten správný šmrnc, taktéž jako když v druhé půli Miloš dostal míč a jelikož v tu chvíli byl už i on zapsaný mezi střelci, bez mrknutí oka ho patou poslal na Zonyho který znovu předvedl svoji koupací techniku a s přehledem uklidil míč pod horní tyč.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem ?
Můj výkon, byl z mého pohledu průměrný, v bráně jsem byl po 5ti týdenní pauze a bylo to znát, zejména když jsme se se stoperem Daliborem Kolbábkem nedohodli ve velkém vápně a po mém chybném zákroku následovala správně odpískaná penalta, která naštěstí nezměnila stav skóre.
Nyní vás čeká zápas s Březí Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí ?
Zápasy v Březí jsou vždy těžké, ačkoli od nás jsme na poryvy větru během zápasu zvyklí v Březí to většinou bývá ještě o něco nepříjemnější, stejně tak jako jejich výborný střelec Chloupek (Jirka Chlup) tímto ho zdravím a doufám že v neděli nenastoupí (smích) , výsledek většinou není úplně podstatný,pokud dáme minimálně o gól více než soupeř (smích) ale samozřejmě jedeme na vítězství.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
K fotbalu mne od dětství vedli rodiče, hrát jsem začal už jako “melej rybízek” tady ve Věchnově. Po pár letech jsem zkusil post brankáře a zjistil jsem, že jelikož mám obě nohy levý je to ideální způsob jak zůstat u fotbalu a zároveň nevytáčet svoje spohráče špatnými přihrávkami a ještě horším zakončením (smích). Byl jsem párkrát zkusit trénink v Nedvědici a odchytal jsem i nějaký zápas za Bystřici nad Pernštejnem ale vždycky jsem byl rád ve Vechnově, protože to není jen o fotbalu ale i o přátelství a to pívečko po zápase je přece také důležité (smích).
Máš oblíbeného fotbalistu?
Úplného oblíbence nemám, ale vždy jsem rád koukal na Messiho a srovnával ho s našim Messim - Soudym a musím uznat že přímý souboj těchto dvou technicky vyspělých borců by byl určitě zajímavý.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Dycky Věchnov.
Jaké máš koníčky?
Nejradši trávím čas se svoji přítelkyní ať už jsme sami dva v klídečku doma, někde na výletě, nebo na koncertech, kam jezdím jako členem ochranky a ona jako barmanka. Ale baví mne také prakticky vše kde se setkávají motory a adrenali, rád jezdím na motorkách, jak na silnici tak v terénu, stejně i na čtyřkolkách, nebo svižnější jízda v autě ale samozřejmě všeho s mírou.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Baví mne horory a komedie ale rád se kouknu na cokoli co má zajímavý děj.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Běžně v týdnu piji perlivou vodu, ale na akcích je jasná volba Jagermeister (smích). Z jídla mám pak nejradši svíčkovou, řízek s bramborový salátem a smažený sýr.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.