Musím říct, že tento gól proti "Meříči" byl asi tím nejhezčím

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 10. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal záložník Velichovek Martin Čenovský. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Čtenáři našeho webu Vás zvolil hráčem kola. Získal jste už někdy podobné ocenění?
Děkuji fanouškům a čtenářům, ocenění si vážím, je to takový bonus k získaným bodům. Pár takových ocenění v minulosti bylo, ale jelikož tyto ankety nesleduji, tak si je už ani moc nepamatuji.
Budete muset za ocenění a rozhovor přidat něco do klubové kasy?
Do kasy již něco za nedávný příchod dlužím a jak znám kluky, tohle mi k tomu určitě připočítají. Takže určitě, to k tomu patří.
Zápas s Českým Meziříčím nabídl pro fanouška skvělou podívanou plnou gólů. Jak hodnotíte tohoto soupeře?
Byl to zápas dvou ofenzivně laděných týmů, čemuž napovídá i výsledek. České Meziříčí patří co se týče útočné síly k tomu nejlepšímu v soutěži. Především právě ofenzivu před sezónou příchodem několika hráčů hodně posílili, což zatím na podzim potvrzují počtem vstřelených branek.
Krásné góly jste dával i v minulosti. Byla tato trefa proti Českému Meziříčí ta nejhezčí nebo jste vstřelil nějaký ještě hezčí gól ve Vaší kariéře?
Vzpomenu si na gól ještě v dresu Dvora Králové patičkou po centru a na nůžky v dresu Jaroměře na Hradecké Slavii. Musím však říct, že tento gól proti "Meříči" byl asi tím nejhezčím. Říkám, že takovéto branky se hráči podaří jednou, dvakrát, maximálně třikrát za život, takže já už mám na 100% vybráno (směje se)
Do Velichovek před sezónou přišlo několik nových hráčů a tým se prezentuje dobrými výkony. Jak se Vám ve Velichovkách zatím líbí?
Ve Velichovkách se vytvořila skvělá parta a velmi solidní mladý tým. Mladé a perspektivní hráče doplňujeme my starší a neperspektivní, takže je mančaft myslím dobře vyvážený (směje se).
Vaše kariéra je velmi zajímavá, zahrál jste si divizi za Dvůr Králové, poté jste dlouho působil v Jaroměři. Co Vás vedlo k přesunu do Velichovek a do I.B třídy a na jakou část z vaší kariéry vzpomínáte nejraději?
Od fotbalu jsem si dal na necelý rok pauzu, především z pracovních důvodů a jakési přehlcenosti, a také jsem po několika letech skončil s trénováním mládeže v Jaroměři. Fotbal mi však začal trochu chybět. Byl jsem dlouho v kontaktu s Jirkou Lebedinským, se kterým jsem toho hodně zažil. Ten mně nakonec po dlouhých debatách "ukecal" a tak jsem ve Velichovkách. Co se týče druhé části otázky, tak na každou část z kariéry vzpomínám rád, všude to bylo fajn a přineslo spoustu zážitků a zkušeností.
Zeptám se Vás na nějaké zajímavosti z Vašeho týmu. S jakým spoluhráčem je největší legrace a kdo je největší dříč na tréninku a v zápasech?
Legrace je v týmu všeobecně velká, ale z tolika bláznů asi nejde vybrat toho největšího (směje se). A největší dříč? Asi náš "Super" Mário Németh.
V příštím zápase zajíždíte do Opočna. Jaký zápas očekáváte?
V Opočně očekávám fyzicky náročný zápas, který asi bude bolet, a který určitě snadný nebude.
Jaký je Váš oblíbený hráč a klub?
Určitě Messi a od mala Barcelona.
Co rád děláte, když zrovna nehrajete fotbal?
Kromě fotbalu jsem ještě začal hrát stolní tenis, který mě hodně chytil. Hlavní je však čas s rodinou, ten je nejdůležitější.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.