ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 15.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 15. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal Luboš Trhlík jako obránce Dvorce. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak vnímáte, že jste vyhrál hráče kola?
Tak určitě, musím se přiznat, že jsem vůbec netušil, že i v naší soutěži existuje něco jako je sestava kola a následné hlasování o hráče kola. O to větší to bylo překvapení, že jsem byl vybrán právě já. To bych asi více věřil tomu, že Mrtvé moře bude znovu nemocné. Myslím, že v našem týmu jsou určitě lepší a kvalitnější hráči než jsem já, tak to celé beru trošku s úsměvem..
Jaké jsou vaše cíle do sezóny.
Já osobně žádné velké cíle nemám. Byl bych rád kdyby se nám podařilo ještě pár soupeřů svalit, získat body a udržet si lepší střed tabulky, abychom poslední zápasy dohrávali v klidu a nemuseli se bát o sestup.
Co by jste chtěl ještě ve své kariéře dosáhnout.
Myslím, že vrchol mé kariéry právě nastal :-), nikdy by mě nenapadlo, že budu právě já, hráčem kola.
Jaké jsou vaše silné a slabé stránky.
Tak určitě, za moji silnou stránku bych považoval, že jsem za poslední dva roky malinko upravil svoji váhu a diky tomu se zlepšilo krytí balonu a celková stabilita při souboji o balón. To šlo, ale ruku v ruce se ztrátou mojí rychlosti a celkové pružnosti. Uvidíme, možná se mi podaří najít rozumnou rovnováhu.
Máte nějakou rutinu před zápasem?
Žádný rituál/rutinu nemám, ani když jsem hrával za žáky a dorost, tak jsem žádný neměl.
Jak jste se dostal k fotbalu?
S fotbalem jsem začal ve Dvorci jako malej kluk. Pamatuji, že na první trénink jsem přijel na kole s kopačkama na nohou už.
Jste spokojen se hrou a kolektivem v týmu.
Tak určitě, kolektiv máme parádní, což si myslím, že je důležité, abychom mohli fungovat jako tým. Jinak s naší hrou jsem spokojený, vrátili se nám hráči, kteří hrávali vyšší soutěže a jejich kvalita a přehled je znát v každém zápase. Samozřejmě to nestojí jenom na nich, na hřišti je nás 11 a každý si musí odmakat své. Určitě budu mluvit za všechny, když vyzdvihnu našeho gólmana Jindřicha Kříže, který si pro letošní sezónu připravil neuvěřitelnou formu a chytá jako Bůh.
Jaký okamžik ve fotbale je pro vás nejsilnější a proč?
Asi jako pro každého, když máte zápas kde záleží na každé přihrávce, čekáte na chybu soupeře a podaří se vám vstřelit gól.
Nějaký sen, který byste si chtěl splnit.
Žádný sen ohledně fotbalu nemám, jediné co bych chtěl je, aby mně zdraví vydrželo co nejdéle, abych si mohl s klukama chodit kopnout, udělat si žízeň jak se říká a posedět. Fotbal jsem začal hrát ve Dvorci a až přijde čas pověsit kopačky na hřebík, tak bych ten pomyslný hřebík rád zatloukl ve Dvorci v kabině.
Motivuje vás výhra hráče kola pro předvádění ještě lepších výkonů?
Jak již jsem zmínil, výhru beru spíše s úsměvem a zásluhu na výhře má určitě celý tým. Do každého zápasu se snažím být připraven, tak uvidíme, možná budu sám překvapený, co to s mým výkonem udělá…

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.