HISENSE SESTAVA KOLA - 15.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 26.03.2023

0

První jarní víkend a poslední březnový víkend v březnu se rozběhl okresní přebor. Viděli jsme několik povedených představení.  Kdo se dostal do jedenáctky kola? Podívejte se a hlasujte pro svého favorita. 

Jan Bublík z Hluboké B udržel v kole jediné čisté kolo a pomohl svému týmu ke třem bodům. Celkově se jedná o 6 čisté konto v sezóně. Skvělá práce.

 

Jakub Daniel z Římova nastartoval Czaplárovu past proti Borovanům. Římov srovnal, ale nakonec proti Borovanům padl gólem z 88. minuty. Vít Hrabčák z Žabovřesk je pravým lídrem svého týmu, jak na hřišti, tak v kabině. Proti Dobré Vodě to neměla obrana lehké, ale on sám vstřelil branku, ale osud zápasu se nezměnil. Tomáš Cícha z Jankova B pomohl svému týmu k důležitým třem bodům proti Rudolfovu B. Do sestavy kola se dostal za svou branku, kterou zaskočil hostujícího brankáře. Šimon Parýzek z Dřítně vstřelil vyrovnávací branku proti Loko B. Hosté získali bod proti silnému soupeři.

 

Nikola Bujnovský z Borovan vstřelil vítěznou branku v 88. minutě zápasu proti Římovu. Ondřej Polanský ze Včelné byl nejlepším hráčem svého týmu a výsledek okořenil druhou brankou svého týmu. Adam Slavíček z Dobré Vody vstřelil dvě branky proti Žabovřeskám. Sekundoval tak svému parťákovi z týmu a pomohl k vítězství. Ondřej Bukovský ze Zlivi je dalším dvougólovým střelcem kola. Podal dobrý výkon a jeho góly porazili Úsilné. Marek Kocián z Jankova B předvedl skvělý výkon proti Rudolfovu B. Na hřišti doslova řádil, vstřelil dvě branky a byl u všeho důležitého. Skvělý výkon mladého střelce.

 

Karel Jandera z Hluboké B vstřelil dva góly proti Dolnímu Bukovsku. Hluboká je tak stále stoprocentní.

 

 

Kdo se stane Hisense hráčem kola a bude mít šanci vyhrát televizi Hisense? Hlasuj pro svého favorita. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.03.2023 11:44 do 29.03.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.