SESTAVA KOLA - 1.kolo Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 22.08.2015

0

V prvním kole okresního přeboru Karlovy Vary byla k vidění spousta zajímavých momentů. My jsme podle nich vybrali ideální jedenáctku kola. Hlasujte pro vašeho favorita až do středečního poledne!

 

Přemysl Štrébr: Gólman Kolové odvedl v souboji s Kyselkou velice kvalitní výkon a čistým kontem přispěl ke třem bodům. Kolová porazila Kyselku 3:0.

 

Martin Černý: Při výhře Božíčan s Chyší B se činil zejména Kabele, který vstřelil hned čtyři branky, ta vítěžná ovšem patřilo pracovitému obránci, Martinovi Černému.

 

Tomáš Borek: Sedlec sice v domácím prostředí porazil Bečov, za hosty byl ovšem hodně vidět Tomáš Borek, který kromě jiného vstřelil dvě branky.

 

Jan Hvizd: Březová byla většinu zápasu s Vojkovicemi lepší, rozhodnutí ale přišlo až v samotném závěru. V 85. minutě rozhodl o třech bodech pro domácí tým Jan Hvizd.

 

Milan Bubla: Bubla je prvním zástupcem Dalovic, které rozmetly "béčko" Nejdeku 13:0. Bubla se na této výhře podílel jednou brankou a dobrým výkonem.

 

Vitaliy Mykhaylyuk: Další zástupce Dalovic. Mykhaylyuk sice vstřelil svou první branku v zápae až v 63. minutě, do konce duelu ale dokázal přidat ještě další tři góly.

 

Martin Kabele: Jak bylo zmíněno výše, vítěznou branku Božíčan s Chyší B si sice připsal Martin Černý, hned o další čtyři se ale postaral kanonýr Martin Kabele.

 

Petr Janáček: Obávaný střelec Stružné se na obratu s Karlovými Vary B podílel dvěma brankami, z toho jednu vstřelil z penalty.

 

Tomáš Stolín: Třetí zástupce Dalovic. Stolín se při kanonádě svého mužstva prosadil hned pětkrát, v sestavě kola má tedy samozřejmě své místo.

 

Pavel Zrzavecký: Pila otočila zápas s Děpoltovicemi až v posledních minutách utkání. Vítěznou branku si v první minutě nastavení připsal právě Zrzavecký.

 

Dalin Schönwalder: Útočník Sedlce hrál hlavní roli při výhře svému týmu nad Bečovem 5:3. Schönwalder si připsal hned čtyři góly.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.08.2015 12:00 do 26.08.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.