HISENSE SESTAVA KOLA - 17.kolo Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 09.04.2023

0

17. kolo okresního přeboru je za námi a my vám přínášíme nejlepší jedenáctku třetího kola jarní části. Vyberte si svého favorita a podpořte ho svými hlasy!

Mezi tři tyčemi začínáme Pavlem Vrbkou, přestože byl zraněný, tak zápas dochytal a v závěru zachránil Hornímu Bradlu bod. Do trojice obránců byl zařazen Martin Vamberský, který sbíral dlouhé nákopy a zneškodňoval většinu útoků, proto inkasovali pouze jednu branku. Jako druhý hráč obranné řady byl zvolen Josef Dvořák, který se z pozice stopera prosadil už po třetí za sebou a prodlužuje tak střeleckou i herní pohodu. Posledním hráčem obrany je Hynek Steklý, jenž podal slušný výkon v obraně, přestože je ještě dorostenec a nebál se zaútočit ani konstruktivně rozehrát. Záložní řadu začínáme Vojtěchem Horníkem, protože to byl jeden z důvodů, proř se soupeř nepouštěl ke kombinační hře a jako kapitán motivoval svůj tým k bojovnému výkonu a konečné remíze. Do zálohy byl také zařazen Radim Holub, jelikož na svůj věk podal neskutečný výkon směrem nahoru a k tomu přidal dvě branky, které téměř rozhodly celý zápas. Třetím záložníkem je Michal Novák, který předvedl výborný výkon jak směrem dopředu, tak především dozadu a neprohrál snad jediný osobní souboj. Předposledním hráčem záložní řady je Adam Bečička, protože jeho dva góly a asistence hovoří samy za sebe. K tomu přidal skvělý výkon a pomáhal svému týmu. Posledním hráčem zálohy je Michal Svoboda, který svým bojovným výkonem a vstřeleným gólem pomohl ke třem bodům. Prvním hráčem útočících pozic je Michal Šára, přestože prohrál zápas o šest branek, tak se nebál hrát. Burcoval svůj tým, vstřelil branku a na jednu také přihrál. Posledním hráčem 17. kola je Martin Adámek, který stihl za pouhý poločas vstřelit hattrick a pomohl tak týmu k vysoké výhře.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.04.2023 11:50 do 12.04.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.