SESTAVA KOLA - 3.kolo ČFL , 2015-2016

Datum kola: 23.08.2015

0

Třetí kolo je úspěšně za námi! Skvělými výkony se blýsklo mnoho hráčů a je jen na vás, hlasujících, kdo se stane králem třetího kola.

 

Jiří Krček – Králův Dvůr
Krček odchytal parádní zápas. V základní hrací době si na něm vylámali zuby střelci Unionu a nějaké ty zákroky si schoval i na penaltový rozstřel. Na dvou bodech cábelíků má tentokrát enormní podíl.

Jan Hodas – Loko Vltavín
Vltavín odehrál proti Štěchovicím dobrý zápas jako celek. Štěchovickým nedovolili ani jednou skórovat a Hodas na tom měl velký podíl.

Pavel Pilík – Králův Dvůr
Pilík lítal celý zápas nahoru dolů. Své spoluhráči zásoboval mnoha parádními centry, vzadu si plnil bez chyb obrané úkoly. I on proměnil svůj penaltový pokus v souboji o bonusový bod.

Ondřej Kraják – Union 2013
Union na půdě Králova Dvora uhrál bezbrankovou remízou a Kraják k tomu přispěl výbornou obranou prací. Nejednou zahrozil i směrem dopředu a v závěru i proměnil svůj pokus z penaltového puntíku při rozstřelu o bonusový bod.

David Kalivoda – Zápy
Netrvalo to ani v této sezóně dlouho a do sestavy kola se opět prosadil její loňský tradiční člen David Kalivoda. Proti Benátkám se trefil dvakrát, nechybělo málo a slavit mohl i hattrick. Nadále potvrzuje jak vůdčí osobností v Zápech je.


David Kučera – Čáslav
Čáslav přišla o bod za remízu v Tachově až v posledních minutách hry. Skoro po celý zápas ale hrála dobrý fotbal a zásluhu na tom měl hlavně Kučera. Pomáhal v obraně a vydatně podporoval útok. Několikrát byl blízko vstřelení gólu, někdy mohli s jeho nahrávkami lépe naložit spoluhráči.

Petr Mužík – Domažlice
Domažlice jely na Táborsko jako favorit a svou roli potvrdily. Velmi plodný den měl přitom Mužík. Ten střílel, nahrával, bojoval a dařilo se mu. Gól a asistence? To už si umístění v sestavě kola zaslouží!

Martin Abena Biholong – Loko Vltavín
Není tradiční, že se do sestavy kola dostane hráč, který nenastoupil v základní sestavě. Abena přišel proti Štěchovicím na hřiště až do druhého poločasu, pak ho ale bylo plné hřiště. U jednoho vstřeleného gólu rozhodně nemuselo zůstat a hromadu starostí dělal celé obraně.

Lukáš Kopecký – Chrudim
Že je Kopecký gólovým hráčem, to není žádná novinka. I v Benešově znamenal neustálé nebezpečí pro brankáře Tetoura a ačkoli se už zdálo, že se neprosadí, stačilo mu v závěru pouhých pět minut aby rozvlnil síť hned dvakrát.

František Dvořák – Tachov
Dvořák se trefil proti Čáslavi prostě fantasticky! Jeho gól zády k bráně stál opravdu za to a Dvořáka naplnil po celý zbytek zápasu sebevědomím. I nadále byl nebezpečný, dobře nahrával, aktivně se zapojoval do kombinací.

Petr Došlý – Domažlice
Došlý je prostě gólový a nějaký ten pátek se to ví. Potvrdil to i v zápase proti Táborsku, kterému vstřelil důležitý první gól, když se musel aktivně probít do vápna. Své zakončení pak napálil do branky zkušeně o břevno. Celý zbytek zápasu odehrál na vysoké úrovni.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.08.2015 12:00 do 26.08.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.