HISENSE SESTAVA KOLA - 20.kolo Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 15.04.2023

0

20. kolo Okresního přeboru dospělých přineslo spoustu skvělých výkonů. Do jedenáctky kola se ale dostali ti hráči, kteří tento víkend převyšovali svou hrou ostatní.

Do brány se postaví Libor Linke z Višňové B, který odchytal proti Mníšku skvělý zápas, ve kterém inkasoval pouze jednu branku. Obrannou trojici začíná Patrik Bárta z Frýdlantu B. Ten odehrál proti Krásné Studánce B dobrý zápas. Vstřelil také jeden gól. Stoperem bude kapitán Doubí B, Karel Valášek. V posledním zápase proměnil penaltu a pomohl svému týmu k inkasování pouze jedné branky. Obrannou trojici zakončí Libor Uzel, který vstřelil proti Osečné jednu branku.

 

Prvním záložníkem je Radek Stříbrný z Doubí B. Stříbrný v zápase proti Bílému Kostelu dokázal vstřelit jednu branku. Doplní ho Zdeněk Zbořil z Machnína, Radek Abrahám z JOKERS a Tomáš Jelínek z Frýdlantu B. Zbořil odehrál proti JOKERS dobrý zápas. Ve druhém poločase dokázal dokonce z dálky přelobovat gólmana a připsal si gól. Abrahám vstřelil jedinou branku JOKERS proti Machnínu a Jelínek podal kvalitní výkon proti Krásné Studánce B, který okořenil také vstřelenou brankou.

 

Členy útočného tria pro toto kolo jsou Radek Dobrovodský z Višňové B a spoluhráči z Krásného Lesa, David Čekan a Dominik Folda. Dobrovodský nastartoval svým gólem obrat proti Mníšku v samotném závěru a trenér si jeho výkon nemohl vynachválit. Čekan sice nastoupil proti Osečné pouze na jeden poločas. Stihl si ale připsat dvě branky. To Folda vstřelil Osečné rovnou hattrick.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.04.2023 10:00 do 19.04.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.