SESTAVA KOLA - 3.kolo Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 23.08.2015

0

Jak je zvykem, webový portál www.fotbalunas.cz na základě rozhovorů s členy jednotlivých klubů vybral 11 nejlepších hráčů uplynulého kola 1.A třídy sk. A. Zde máte možnost až do středečního poledne hlasovat o hráče kola. Kdo bude vyhodnocen nejlepším hráčem 3.kola 1. A třídy sk. A na našem portálu? Podívejte se kdo byl nominován a podpořte svého favorita.

Brankář:

Brankářem kola byl vybrán Jaroslav Kukla z FC 05 Zavidov, který dokázal udržet čisté konto. Jeho tým vyhrál na svém hřišti výsledkem 3:0.

 

Obránci:

Do sestavy kola jsme vybrali 4 obránce. Prvním je Michal Šutek ze Spartaku Příbram, který vstřelil gól. Bohužel nakonec nepomohl k výhře jeho týmu. Dalším obráncem je hráč Zbuzan, Martin Gotěk, který vstřelil gól právě proti Spartaku a jeho tým nakonec vyhrál 3:2. Třetím obráncem byl zvolen Michal Budil z Votic. Jako obránce přispěl svým gólem k výhře 6:3 nad Hostomicemi. Posledním obráncem, který doplňuje obrannou řadu je Milan Polák ze Zavidova, který vstřelil proti Hvozdnicím gól. Jeho tým vyhrál hladce 3:0.

 

Záložníci:

Také v záloze jsou 4 hráči. Prvním je Michal Skála z Kunic. Jeho jediný gól v zápase rozhodl o výhře svého týmu. Dalším záložníkem je Marek Štork z Votic. Povedlo se mu v uplynulém utkání vstřelit hattrick a je tu tak právem. Třetím záložníkem je Jan Kratochvíl z FK Lety, který pomohl jednou brankou svému týmu k výhře. Posledním záložníkem je František Koubek ze Zbuzan, který se svým gólem hned v úvodu utkání pomohl k výhře svého týmu.

 

Útočníci:

Do útoku jsme zvolili Pavla Exnera ze Zavidova a Josefa Baubína z FK Lety. Oba o víkendu vstřelili po dvou brankách.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.08.2015 12:00 do 26.08.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.