HISENSE SESTAVA KOLA - 21.kolo Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 22.04.2023

0

21. kolo Okresního přeboru dospělých přineslo spoustu skvělých výkonů. Do jedenáctky kola se ale dostali ti hráči, kteří tento víkend převyšovali svou hrou ostatní.

Pozici brankáře zaujímá Michal Němec, který vychytal nulu při vysokém vítězství Frýdlantu B proti Nové Vsi. V obraně ho doplní spoluhráči Patrik Bárta a Jan Pleskač, kteří výborně hráli do defenzívy. Pleskač přidal ke svému výkonu také jednu branku. Třetí obránce je Vratislav Zelený z Rynoltic. Ten odehrál dobré utkání. Svým výkonem přispěl k výhře a následnému posunutí Rynoltic na první místo v tabulce.

Prvním záložníkem, který si vysloužil místo v sestavě kola je Martin Bušovský z Krásného Lesa. Bušovský dokázal v 90. minutě vyrovnat utkání s Krásnou Studánkou B. Díky němu si jeho tým odnesl bod. Vedle něj se postaví Petr Naštický z Osečné. Jeho gól nastartoval Osečnou v zápase s Doubím B. Uřádoval také již tradičně v záložních řadách při kombinaci svého týmu. Druhým středním záložníkem je Radek Abrahám z JOKERS. Asistence proti Dolní Řasnici byla již jeho desátým bodem v jarní části sezóny. Poslední v záložní řadě je Jiří Heinzl z Frýdlantu B. Ten přispěl k demolici lídra soutěže jednou brankou.

V útoku se nacházejí další dva hráči Frýdlantu B. Těmi jsou Jaroslav Kozák a Michal Stýbal. Kozák se proti Nové Vsi trefil třikrát, Stýbal dvakrát. Jedenáctku kola zakončuje Miroslav Jákl z Višňové B. Ten vstřelil rozhodující branku proti Stráži nad Nisou.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.04.2023 21:19 do 26.04.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.