SESTAVA KOLA - 2.kolo Středočeský | Nymburk | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 29.08.2015

0

Tohle je pro vás jedinečná možnost, jak sami zvolit nejlepšího hráče jednotlivého kola III. třídy, skupiny A. Webové stránky www.fotbalunas.cz na základě rozhovorů s činovníky klubů vybral těchto 11 hráčů a vy máte možnost od pondělního poledne až do středečního ppoedne hlasovat, kdo z h je ten nejlepší. S ním pak uděláme rozhovor, který si můžete přečíst v pátek. Podívejte se, kdo byl nominován tento týden.

Do brány byl nominován Jiří Maruška z Krchleb. Ten sice inkasoval při utkání se Starou Lysou 4 góly, ale byl strůjcem celkové výhry 4:3. „Můžeme mu být vděční. Za stavu 1:3 to nezabalil a neskutečně nás podržel. Hosté měli totiž tři obrovské šance, které dokázal vychytat. Podržel nás a díky němu jsme mohli nakonec vyhrát,“ řekl jeho spoluhráč Lukáš Pulda.

V obraně je Michal Adamovič z Chrástu. Ten podal v obraně při utkání proti béčku Milovic solidní výkon a nedal útočníkům hostů příliš čuchnout. Do obrany je nominován také bobnický Tomáš Zikmund, jehož tým porazil Stratov 4:1. „Dal krásný a důležitý gól na 1:1 a vzadu si to pohlídal jejich vysokého útočníka a ještě ho spolehlivě uskákal,“ řekl na jeho adresu spoluhráč Tomáš Hurych. Třetím obráncem v jedenáctce kola je Jaroslav Šíma ze Strak, které porazily béčko Semic 3:1. „Na levém beku byl bezchybný a ještě podpořil útok,“ pochválil ho vedoucí mužstva Strak Tomáš Šercl.

Do zálohy byl nominován Josef Uhlíř z Kamenného Zboží, které porazilo Dvory 6:3. „Ukázal letité zkušenosti a dal dva góly. Zvlášť ten vyrovnávací na 3:3 v závěru prvního poločasu byl pěkný,“ chválil ho vedoucí mužstva Kamenného Zboží Josef Skořepa. Dalším záložníkem je Radek Hůlka z Krchleb, který se při utkání se Starou Lysou prosadil hned dvakrát. Za spolehlivý výkon je v sestavě kola také Tomáš Birkuš ze Strak. „Dal naší hře hlavu a patu. Dal gól, uklidnil naši hru a ještě na další gól nahrál,“ popisoval jeho výkon Tomáš Šercl. Čtvrtým záložníkem je Michal Černý z Chrástu, který se na výhře 4:0 nad béčkem Milovic podílel třemi góly.

 

Do útoku byl nominován Jindřich Vlček ze Staré Lysé. Dal dva góly, ovšem jeho tým prohrál v Krchlebech 3:4. Dalším je Petr Glas z Bobnic. „zabojoval, odjezdil to a dal dva góly,“ řekl spoluhráč Tomáš Hurych. Třetím útočníkem je věkem ještě dorostenec Všechlap Petr Srcháček. Ten pomohl svému týmu k výhře 4:1 na hřišti béčka Kostelní Lhoty hattrickem.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.08.2015 12:00 do 02.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.