HISENSE SESTAVA ROKU - Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023

Datum kola: 13.06.2023

0

Sezóna 2022/2023 je u svého konce a my Vám přinášíme jedenáct nejlepších fotbalistů uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na Vás. Již nyní můžete hlasovat. Zároveň si můžete své favority prohlédnout v galerii. Hlasovat můžete až do 31.7.2023! Vítěz hlasování hraje o hodnotné ceny od Hisense, jako například televize nebo soundbar.

 

Luboš Svoboda(Velim)- Brankář prvního celku tabulky. V sezóně podává kvalitní výkony a hlavně díky němu obdržela Velim nejméně branek v soutěži.

 

David Čemus(Sadská) - V obraně Sadské vypadal jistě. Sadská se mohla spolehnout na jeho kvalitní bránění a také nadstavbu směrem dopředu. Na svém kontě má 12 vstřelených branek.

 

Vojtěch Semrád(Vrdy) - Střední obránce z Vrdů pomáhal svému týmu nejen ve vlastním obraném vápně, ale i v tom útočném. 11 vstřelených branek z pozice stopera je toho důkazem.

 

Václav Dittrich(Plaňany) - Pro tým Plaňan je to klíčový hráč. Důrazný obránce předváděl kvalitní defenzivu, ale i nadstavbu směrem do ofenzivy. Nastřílel 10 gólů a je na druhém místě mezi střelci svého týmu.

 

Lukáš Dozorec(Ostrá) - Ostrá bojuje o záchranu. Bůh ví, jak by to bylo, kdyby za ní nehrál Lukáš Dozorec, který nastřílel 19 branek a to je ⅓ všech vstřelených branek Ostré.

 

David Brunclík(Pečky) - V týmu Peček prokazuje své velké zkušenosti, které nasbíral například v Mladé Boleslavi. Své zkušenosti předává mladým hráčům které má kolem sebe a celému týmu pomohl tím, že nasázel 15 branek.

 

David Šveřepa(Vrdy) - Na podzim střílel branku za brankou. Na jaře se trošku střelecky zasekl, ale i tak je na prvním místě v tabulce střelců s počtem 28 gólů. Vrdy díky němu mohou pomýšlet nad postupem o soutěž výše. Stal se dvakrát hráčem kola.

 

Jan Kamlach(Semice) - Jeden z nejlepších hráčů soutěže. Týmy se na něj připravují a on stejně dává branky. Celkem jich dal 16 a když náhodou branky nedával, tak je připravoval pro své spoluhráče. Má velkou zásluhu na tom, že Semice obsadily čtvrtou pozici.

 

Štěpán Jareš(Semice) - Urostlý útočník Semic má velký podíl na tom, že mají Semice čtvrtou nejlepší ofenzivu v soutěži. 21 gólů ukazuje, že je pro Semice velmi důležitým hráčem, který umí rozhodovat zápasy.

 

Maroš Klimpl(Jíkev) - Útočníka Jíkve asi není třeba nikomu představovat. Jíkev se udržela v horní polovině tabulky i díky jeho 25 brankám. Svému týmu dělá kapitána a jako kapitán jde příkladem.

 

Marek Ramšák(Pátek) - Do Pátku přišel v zimní přestávce. I přesto, že odehrál pouze druhou část sezóny, tak nastřílel neuvěřitelných 21 branek. Stal se třikrát hráčem kola, což se nikomu jinému nepovedlo. Jeho tým hrál o záchranu, ale od jeho příchodu se začal Pátek posouvat tabulkou vzhůru a nakonec obsadil třetí pozici.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.06.2023 18:00 do 31.07.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.