SESTAVA KOLA - 4.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 29.08.2015

0

Čtvrté kolo jihočeského krajského přeboru máme za sebou a i v něm jsme se rozhodovali v rozestavení a obsazení sestavy kola. Nominovali jsme následujících jedenáct hráčů. Hlasovat můžete každou hodinu až do středečního poledne. Proto nezapomeňte a podpořte své favority.

Svatyni bude hájit brankář Petr Hovorka, jemuž skvěle vyšel zápas proti Oseku a byl jednoznačně vůdčí osobností svého celku.

V obraně se objevuje trojice Listopad - Brandl - Boháč. Petr Listopad je nominován i přesto, že jeho tým nedokázal udržet vedení 2:0 nad Rudolfovem, ale on svým výkonem vyčníval. Hynek Brandl zastupoval za nemocného Petra Celého na stoperovi Dačic a s úlohou si poradil nejlépe jak to šlo. Jan Boháč tvrdil muziku v defenzive Soběslavi a velkou měrou přispěl k výhře svého týmu na půdě Dražic.

 

V záložní řadě vidíme čtveřici Šmídmajer - Hrbáč - Repa - Voráček.

Jiří Šmídmajer předvedl v Dražicích povedené vystoupení a pokusí se tak i letos stát mužek kola. Loni se mu to povedlo ve 30. kole. Jiří Hrbáč je dalším záložníkem v sestavě. Vrátil se po zranění a hned ukázal jak je pro tým důležitý. Michal Repa se do sestavy kola dostal poprvé. Šikovný záložník Katovic byl na hřišti opět hodně vidět. Lukáš Voráček se do sestavy kola dostává podruhé.

 

V útoku je trio Stejskal - Štolba - Hovorka. Stejskal se dokázal dvakrát prosadit na hřišti Tatranu a pomohl tak velkou měrou svým spoluhráčům k důležitým třem bodům. Robin Štolba je jediným střelcem hatticku toto kolo. Dačický šuter se konečně gólově chytl. Posledním hráčem v sestavě kola je Petr Hovorka z Katovic díky dvěma gólům.

 

Jak jste si mohli všimnout, tak v sestavě 4. kola se objevují dva jmenovci! Petr Hovorka z Želče i z Katovic. Hlasovat můžete každou hodinu až do středečních 12:00. Proto neváhejte a hlasujte pro svého favorita!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.08.2015 12:00 do 02.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.