HISENSE SESTAVA ROKU - Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023

Datum kola: 13.06.2023

0

Sezóna 2022/23 je již u konce a s tím také přichází známá sestava roku. Právě tuto sestavu ovládl s nejvíce hráči vítěz soutěže z Poříčí nad Sázavou. Další své zástupce zde má Dolnobousovský SK, Votice, Bohemia Poděbrady, Úvaly a nebo Luštěnice. Vítěz hlasování hraje o hodnotné ceny od Hisense, jako například televize nebo soundbar.

Zdeněk Janura (TJ Sokol Luštěnice) - Luštěnický tým měl během této sezóny druhou nejlepší obranu a obvzvlášť během jara bylo proti tomuto celku velmi obtížné vůbec skórovat. Velký podíl na tom měl právě Zdeněk Janura, který svoji jistotou a zkušenostmi velmi pomohl k těžké průlomnosti defenzívy tohoto celku z Mladoboleslavska.

 

Adam Dumský (SK Posázavan Poříčí n. S.) - Je členem mistrovské defenzívy, která během průběhu soutěže obdržela nejméně branek. Dumský na tom má svůj podíl a místo v této sestavě je jistě zasloužené.

 

Petr Pavlíček - Je kapitánem Luštěnic a také výherce ankety o hráče 29. kola této soutěže. Petr Pavlíček má jednoznačně svými zkušenostmi co nabídnout a Luštěnice z jeho přítomnosti na hřišti jen profitují.

 

Jakub Baštýř (SK Posázavan Poříčí. n S.) - Dalším členem nejlepší defenzívy soutěže je Jakub Baštýř, který má zároveň v oblibě vypomáhat ofenzivě, která z jeho pomoci jen a jen profituje.

 

Zdeněk Bělík (Dolnobousovský SK) - Zranění tohoto hráče z úvodu jara velmi znepříjemnilo Dolnímu Bousovu vstup do druhé poloviny sezóny a zde se ukázalo, jak je tento hráč důležitý. Zděněk Bělík je mozkem hry Dolního Bousova a velká část hry stojí právě na něm.

 

Filip Hološko (SK Úvaly) - I přes to, že tento středový hráč Úval vynechal poměrně dost utkání v tomto ročníku, tak jeho místo zde je zcela nezpochybnitelné. Kdykoliv nastoupil, tak byl vidět obrovský rozdíl, kdy zúročil své zkušenosti z angažmá v Turecku, či v Austrálii. Tento hráč bude obhajovat vítězství v anketě o hráče podzimu.

 

Michael Azilinon (SK Posázavan Poříčí n. S.) - Prošel mládeží Slavie a má za sebou štaci v Benešově. Michael Azilinon je nejlepším střelcem soutěže a velkým článkem úspěchu Posázavanu v této sezóně.

 

Milan Matoušek (SK Votice) - Přišel do Votic až během zimní přestávky, ale jeho přínos pro tým byl obrovský. Během jara stihl nastřílet 13 branek a má velmi velký podíl na zlepšené výkonnosti tohoto celku z Benešovska.

 

Petr Galuška (SK Posázavan Poříčí n. S) - Je další ofenzivní oporou Posázavanu. Tento hráč, který si prošel Slováckem nebo Karvinou dokázal během této sezóny nasázet 19 branek a má velký podíl na úspěchu svého týmu.

 

Michal Pažout (Dolnobousovský SK) - Odehrál pouze polovinu sezóny. Ovšem za tuto polovinu sezóny stihl nastřílet 19 branek, které Pažoutovi vystřílely přestup do divizních Benátek nad Jizerou. Jeho ztráta Dolní Bousov velmi zasáhla, což ukazuje, jak důležitý byl.

 

Ondřej Martínek (FK Bohemia Poděbrady) - Je druhým nejlepším střelcem soutěže. Právě v trápící se Bohemii dokázal během této sezóny nasázet 23 branek. 

 

Náhradnící

 

David Řemínek (SK Úvaly) - Obvzlášť během jarní části několika skvělými zákroky podržel svůj celek a napomohl k výhře. Přidává se tedy k Hološkovi jako druhý zástupce Úval v této sestavě roku.

 

Vladimír Maxa (FOTBAL Hlízov) - Kapitán Hlízova je velmi důležitou osobností svého týmu a ofenzivní stavba hry stojí právě z velké části na něm. Během sezóny stihl vstřelit 13 branek.

 

Miroslav Švorba (FK Slovan Lysá) - Během tohoto ročníku stihl vyhrát anketu o hráče kola a je základním stavebním kamenem obrany Lysé nad Labem. Jeho absence v několika jarních utkáních byla velmi znát na defenzívě svého celku.

 

Marek Slunečko (SK Votice) - Během této sezońy vstřelil 15 branek a společně společně s Matouškem mají velký podíl na zlepšeném jaru Votic. Právě tito dva se postarali o více než třetinu branek Votic v této sezóně.

 

Jan Borovička (SK Slovan Poděbrady) - Je kapitánem klubu SK Slovan Poděbrady, který během jarní části zažil skvělý vzestup a nejspíše zakončení sezónu na třetí příčce tabulky. Právě Borovička nabízí svému celku defenzivní jistotu.

 

Lukáš Jiráň (SK Slovan Poděbrady) - Je ofenzivní oporou svého celku a také má velký podíl na herním zlepšení Slovanu v jarní fázi sezóny. Týmu během tohoto ročníku pomohl 10 brankami

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.06.2023 18:00 do 31.07.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.