HISENSE SESTAVA ROKU - Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 28.06.2023

0

Nejlepší jedenáctka za celou sezónu 2022/2023 je tu. Vyberte si svého favorita a podpořte ho svými hlasy! Děkujeme hráčům za skvělé výkony a my se budeme těšit na další ročník 2023/2024.

Petr Gajdošík (brankář, Načešice) - udržel 9 čistých kont, obdržel 10 branek z 27 celkově obdržených, tímto se stává nejlepším brankářem ligy.

Jakub Musil (obránce, Křižanovice) - v této sezóně se vyznamenal především skvělým krytím míče, hrou tělem, rozehrávkou a poziční hrou.

Josef Dvořák (obránce, Chroustovice) - jako kapitán byl lídrem jak v kabině, tak i na hřišti. Z pozice stopera zaznamenal 8 vstřelených branek a nespočet asistencí. Obrana Chroustovic byla jeho zásluhou jedna z nejlepších v celé soutěži.

Petr Semenec (záložník, Slatiňany B) - byl tahoun celého týmu díky kvalitním výkonům. Vstřelil důležité góly a nechyběl ani v jednom utkání.

David Málek (záložník, Chrast) - odehrál skoro všechny zápasy v této sezóně, a na to jaký má věk, tak v pohodě uběhá daleko mladší hráče.

Michal Straka (útočník, Heřmanův Městec B) - s 29 vstřelenými brankami se stal třetím nejlepším střelcem ligy. Jeho technika, běhavost, střelba a chuť v zápasech, to je to, proč nasázel tolik branek.

Jan Prorok (záložník, Tuněchody) - jakožto pravý záložník naběhal několik kilometrů, byl nesmírně rychlý a připravil několik gólových přihrávek.

Ondřej Polívka (útočník, Miřetice) - nevynechal skoro ani jeden zápas a ani jeden trénink, vždy hrál to co se mu řeklo a přispěl několika asistencemi a 10 góly.

Jaroslav Kroutil (útočník, Horní Bradlo) - se 31 vstřelenými brankami se stal druhým nejlepším střelcem ligy. Dokázal udržet míč, skvělá rychlost a v zakončení stoprocentní.

Petr Budínský (útočník, Kočí) - s 24 vstřelenými brankami se stal čtvrtým nejlepším střelcem ligy, a to díky podpoře celého týmu a jeho chytrosti. Na podzim byl nejlepším střelcem, sázel jeden gól za druhým, ale postupem času se jeho gólové hody ztrácely.

Michal Radouš (útočník, Horní Bradlo) - se 34 vstřelenými brankami se stal nejlepším střelcem okresního přeboru Chrudim. Bývalý chrudimský fotbalista sázel jeden gól za druhým, poněvadž vynikal v přesnosti, běhavosti, tvrdosti a dokázal si se spoluhráči vyhovět.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 29.06.2023 14:16 do 31.07.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.