HISENSE SESTAVA KOLA - 2.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 13.08.2023

0

Máme za sebou úvodní kolo nového soutěžního ročníku 2023/24. Na základě zápasových výsledků a s tím souvisejících doporučení zástupců všech účastníků ligy volíme po každém soutěžním kole Sestavu kola. Jednotlivé kandidáty doporučují samotní zástupci oddílů, tj. trenéři či hráči, kteří s naší redakcí po zápasech pravidelně komunikují.   

 

Ondřej SAJDOK  (Kozmice)

Kozmický strážce brány přiváděl soupeře k šílenství. Několika skvělými zákroky zlikvidoval velké šance protivníka, hlavně v závěrech obou poločasů. Podstatnou mírou přispěl k výhře svého týmu, předčil všechny své kolegy z pole. 

David EXNER  (Mokré Lazce)

Pravý krajní bek Lazců odvedl poctivou práci v zadních řadách. Jeho defenzíva neumožnila urostlých forvardům Libhoště dostat se do zakončení z blízkosti brány. Svůj dobrý výkon navíc korunoval jednou vstřelenou brankou.

Ondřej SMOLKA  (Ludgeřovice)

Mladý obránce odehrál ve svých 16 letech svůj první mistrovský zápas v mužské kategorii a zvládl jej nad očekávání. Svým dobrým výkonem si řekl o místo v základní sestavě i do dalších zápasů. 

Jan RADEK  (Chlebičov)

Kvůli neúplné sestavě v zadních řadách musel chlebičovský forvard zaskočit za své kolegy v obraně a svou roli zvládl velmi dobře. Eliminoval nákopy a rodící se akce soupeřů.

Martin PAWLENKA  (Píšť)

Krajní záložník Píště se výraznou mírou zasadil o úspěšný vstup svého týmu do soutěže. Svými postranní centry přihrával spoluhráčům nejen do šancí, ale hlavně na góly. Třemi asistencemi notně přispěl k demolici Velkých Heraltic.

Petr LANGER  (Bolatice)

Bolatický defenzivní středopolař se vrátil po roční pauze, kdy lamentoval se zraněními a zdravotními problémy. Odvedl poctivý výkon a nedal soupeřům z Bělé takový prostor, aby mohli lépe procházet středovou linií.

Jakub DZIŽA  (Stará Bělá)

Zkušený středopolař Staré Bělé opět ukázal, že bude stěžejním článkem v sestavě ostravského celku. O víkendu si netradičně zahrál na hrotu, my jej kvůli přetlaku v sestavě umisťujeme na jeho tradiční post. V zápase ukázal, jak má vypadat správný kapitán celku. 

Petr TURANSKÝ  (Darkovičky)

Ostřílený matador darkovičské sestavy zahrál solidní zápas. Prokázal své kapitánské vlohy, dirigoval hru svého týmu a byl nebezpečný směrem dopředu. Nominaci si vysloužil za bilanci jednoho gólu a jedné asistence. 

Adam KORBEL  (Chlebičov)

Urostlý forvard patřil mezi nejlepší hráče duelu. Jeho důrazná hra a přehled stály za úspěchem svého týmu. Na výhře Chlebičova se podílel jedním gólem a jednou asistencí. 

Zbyněk POSPĚCH  (Mokré Lazce)

Obávaný kanonýr soutěže ukázal, že bude i letos sázet góly jako zemědělec brambory na poli. Nováček z Libhoště pocítil jeho ligou nabyté zkušenosti a především instinkt gólového zabijáka. Dlouho na svůj první letošní hattrick čekat nemusel. 

Martin OBRUSNÍK  (Píšť)

Zkušený třiatřicetiletý forvard prodal své nabité zkušenosti, když se ve správný čas ocitl na správném místě. Přesně tak, jak to má v popisu práce. Dvěma brankami přispěl k vítězství svého týmu. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.08.2023 12:01 do 16.08.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.