HISENSE SESTAVA KOLA - 3.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 20.08.2023

0

Máme za sebou druhé kolo nového soutěžního ročníku 2023/24. V něm se odehrálo tentokrát šest utkání. Některým týmům a potažmo hráčům se zadařilo, že si zasloužili být nominováni do Sestavy kola. Jednotlivé kandidáty doporučují samotní zástupci oddílů, tj. trenéři či hráči, kteří s naší redakcí po zápasech pravidelně komunikují.   

Patrik MINARČÍK  (Mokré Lazce)

Brankář Mokrých Lazců předvedl spolehlivý výkon mezi tyčemi a několika důležitými zákroky podržel svůj tým v cestě za dalším vítězstvím. V poslední minutě lapil soupeři tutovku, čímž týmu zachránil tři body.

Lukáš KALOUS  (Kozmice)

Kozmický stoper odehrál derby na postu krajního beka. Kromě toho, že poctivě odvedl svou práci v defenzívě, našel i odvahu si zaútočit. Výsledkem tohoto odhodlání byla jediná branka utkání.

Jan ŠULA  (Bolatice)

Přes urostlého bolatického beka bylo obtížné projít. Nešlo to ani vrchem, kde díky své postavě odvracel míče hlavou do bezpečí, tak ani po zemi, kde několika skluzy zastavil kozmické střely. 

David SEDLÁŘ  (Chlebičov)

Chlebičovský stoper si nominaci do sestavy vysloužil za poctivě odvedenou práci, především za dobré krytí lazeckého šutéra Pospěcha. Obávaný kanonýr se přes stopera Viktoriánů moc neprosazoval.

Zdeněk ŘÍMAN  (Mokré Lazce)

Další stoper v sestavě, který si zasloužil získat nominaci. Z důvodu přetlaku na tomto postu jej dosazujeme na krajní pozici. Nejen, že byl užitečný na svém postu v defenzívě, ale nebál se ukázat i útočné vlohy. Svou brankou prolomil bezbrankový stav v zápase proti Chlebičovu.

Daniel ŠIMON  (Velké Heraltice)

Heraltický středopolař byl v zápase hodně agilní. Neúnavným výkonem a neustálou aktivitou zaměstnával soupeře, kteří museli být neustále ve střehu. Rozdával míče, přihrával spoluhráčům do zakončení a když bylo potřeba, sám se prodral ke střele. Nominován na kraj z důvodu přetlaku na středních postech.

Patrik FIRÁŠEK  (Stará Bělá)

Záložník ostravského týmu si o nominaci řekl už minule, ale až nyní dostal doporučení od svých trenérů. Předvedl neúnavný výkon, zakládal útočné akce a svůj dobrý výkon okořenil i jedním gólem a jednou asistencí.

Přemysl HAJNÍK  (Libhošť)

Libhošťský tvůrce hry odehrál povedený zápas a i díky němu vyhrál jeho tým místní derby. Nevypustil ve středu hřiště jediný souboj, rozehrával akce a především se nebál zaútočit. Výsledkem byly jeho dvě vstřelené branky.

Radek BĚLAN  (Ludgeřovice)

Ludgeřovický záložník odvedl poctivou práci, z které těžil celý tým. Jeho aktivní pohyb od šestnáctky k šestnáctce nenechal soupeře v klidu. Poctivě naběhal několik kilometrů. Nebyl daleko, aby jeho výkon okořenil i vstřelený gól.

Lukáš MORAVEC  (Darkovičky)

Rychlonožka z Darkoviček se trefila i ve druhém zápase sezóny a notně přispěla k výhře svého týmu. Svým gólem prolomil střelecké trápení týmu v zápase. Nebyl daleko i od druhé trefy, leč branková konstrukce byla proti. 

Marcel RODEK  (Ludgeřovice)

Ludgeřovický středopolař či forvard nastartoval svůj nezkušený tým k důležité výhře na půdě nováčka z Heraltic. Podepsal se pod oba góly svého týmu. Nejprve sám otevřel rychlým gólem skóre zápasu, následně připravil branku i pro svého parťáka. 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 22.08.2023 11:56 do 23.08.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.