HISENSE SESTAVA KOLA - 4.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 27.08.2023

0

Z nového ročníku 2023/24 máme odehrány tři soutěžní kola. Na základě zápasových výsledků a s tím souvisejících doporučení zástupců všech účastníků ligy volíme po každém soutěžním kole Sestavu kola. Jednotlivé kandidáty doporučují samotní zástupci oddílů, tj. trenéři či hráči, kteří s naší redakcí po zápasech pravidelně komunikují.   

Patrik MINARČÍK  (Mokré Lazce)

Strážce mokrolazecké brány opět zazářil mezi tyčemi. Nejprve se blýskl důležitým zákrokem, když lapil penaltu. Následně předvedl několik důležitých zákroků proti agilním hráčům z Albrechtic, díky čemuž držel svůj tým ve vedení. 

Dominik ŠREK  (Velké Heraltice)

Mladý krajní bek odvedl na svém postu velmi dobrý výkon. Zkušenějším protivníkům ze Staré Bělé nedovolil průchod do šancí, prakticky neprohrál jediný souboj jeden na jednoho. Nebál se ani podpořit útočné výboje na soupeřovu polovinu. 

Martin LUKOVICS  (Štěpánkovice)

Zkušený brankář ze Štěpánkovic si protentokrát vyzkoušel zahrát v poli. A nutno poznamenat, že si na pozici stopera počínal velmi dobře. V soubojích jeden na jednoho neprohrával, spolehlivým výkonem pomohl udržet nulu v zadní řadě.

Adam ZÁVADSKÝ  (Ludgeřovice)

Mladičký stoper z Ludgeřovic úspěšně přeskakoval protihráče, byl silnější v soubojích. Dobrou rozehrávkou na spoluhráče a nebezpečnými centry zaměstnával soupeřovu obranu. Na svůj nízký věk ukázal zdravé sebevědomí a přehled ve hře. 

Martin BLAŽEK  (Libhošť)

Krajní bek Libhoště úspěšně zvládal souboje s protivníky. Strahovická ofenzíva se přes jeho stranu vůbec nedostala do zakončení. Nebál se i ukázat své útočné choutky. Z pravé strany obrany často vyvážel balón dopředu. 

Robin VOJTĚŠEK  (Město Albrechtice)

Albrechtický krajní záložník ukázal neúnavnost. Po levé straně několikrát pláchl zkušeným lazeckým protivníkům a dvakrát se propracoval i do zakončení. Tam se ještě projevila jeho nezkušenost, ale i přesto patřil k nejlepším hráčům svého týmu. 

Aleš BARÁNEK  (Bolatice)

Bolatický středopolař odvedl poctivou černou práci pro svůj tým. Neprohrával osobní souboje a posbíral mnoho míčů z nákopů soupeře. Naběhal spoustů kilometrů a podporoval útočnou činnost svých spoluhráčů.

Marek KYSELÝ  (Píšť)

Zkušený střední záložník odvedl velmi cennou práci na svém postu. Dobrou rozehrávkou připravoval šance pro své protihráče a drzými průniky se sám nebál prodrat k zakončení. Výsledkem jeho aktivity byla i jedna vstřelená branka.  

Martin ŠEC  (Píšť)

Nováček z Píště se mohl v zápase spolehnout i na svého mladého krajního záložníka. Dobře nakládal s míči od svých spoluhráčů, z kterých vytěžil maximum a přispěl k výhře dvěmi přesnými trefami. Ocitl se vždy ve správný čas na správném místě. 

Adam KORBEL  (Chlebičov)

Tahoun chlebičovské ofenzívy se notnou mírou podepsal na výhře svého týmu, když se postaral o obě vstřelené branky. Tlačit se do zakončení a prahl i po hattricku, který mu nebyl nakonec souzen. 

Daniel KLEIN  (Velké Heraltice)

Heraltický útočník se v průběhu letní přípravy nedokázal střelecky prosazovat. V duelu se Starou Bělou jej trenér poslal na hřiště jako žolíka a forvard se mu za to náramně odvděčil. Na hřišti pobyl pár vteřin a dal hned gól. Nakonec dosáhl v utkání hattricku. 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 29.08.2023 07:29 do 30.08.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.