HISENSE SESTAVA KOLA - 14.kolo Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 04.11.2023

0

14. kolo I.A třídy sk. A je minulostí a my vám jako vždy přinášíme SESTAVU KOLA! Hlasujte pro nejlepšího HRÁČE KOLA, se kterým se poté tradičně můžete těšit na zajímavý rozhovor!

Jan Fiala (TJ Dynamo Nelahozeves) - Zejména v prvním poločase v utkání v Rakovníku podržel Dynamo několika důležitými zákroky.

 

Jaroslav Emmer (FK Kralupy 1901) - Na půdě Votic podal velice konzistentní výkon a vyhrál také mnoho hlavičkových soubojů.

 

Michal Šmíd (TJ Jíloviště) - Nejenže na půdě Slaného dvěma góly režíroval obrat Jíloviště, ale také po celé utkání dirigoval hostující obranu a řídil hru svého týmu.

 

Tomáš Čapek (SK Kladno "B") - Nastoupil na pozici stopera, navíc s kapitánskou páskou. Náročné a zodpovědné role se zhostil dobře. Podal velice slušný a téměř bezchybný výkon.

 

Miroslav Mareš (SK Slaný "B") - V zápase proti Jílovišti řídil slánskou obranu a vyhrál nespočet osobních soubojů.

 

Martin Hájek (TJ Sokol Sedlec-Prčice) - Na půdě kladenské rezervy patřil k nejaktivnějším hráčům hostujícího celku, a navíc proměnil nařízenou penaltu.

 

Marek Vašák (FK Kosoř) - Proti Spartaku podal jako vždy velice poctivý, zodpovědný a disciplinovaný výkon. Odvedl hodně „černé práce“ a vstřelil třetí branku Kosoře v utkání.

 

Ondřej Drašnar (TJ Kovohutě Podlesí) - Kapitán Podlesí dokázal na půdě Vestce zklidnit hru, rozdával balóny a byl u většiny klíčových momentů utkání, které rozhodly o triumfu hostujícího mužstva.

 

František Skokan (MSK Klecany) - Kmenový hráč klecanského B-týmu vypomáhal „áčku“ v utkání s Jinočany a podal velice slušný výkon. Nejednou byl dokonce blízko vstřelení branky.

 

Vojtěch Pakandl (FK Kralupy 1901) - V posledních zápasech podává velice dobré výkony a ve Voticích k tomu přidal i čísla. Svými dvěma premiérovými trefami v dresu Kralup byl jedním z hlavních důvodů hostujícího úspěchu.

 

Adam Vlček (TJ Sokol Tuchoměřice) - Za Tuchoměřice nastoupil vůbec poprvé a jako střídající hráč rozhodl dvěma góly o vítězství hostů.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.11.2023 23:06 do 08.11.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.