HISENSE SESTAVA PODZIMU - Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 15.11.2023

0

SESTAVA PODZIMU je zde!! Společně jsme vybrali nejlepší jedenáctku za podzimní část sezóny 2023/24. Po důkladném rozboru návrhů sestav, statistik a tabulek jsme určili sestavu následující. Výběr rozhodně nebyl jednoduchý, ale i vy nyní můžete hlasovat pro vámi zvoleného Hráče podzimu.

Brankář:

Adam Svoboda (Boskovice – Letovice B) – Za třináct zápasů obdržel pouze 12 branek. Podzimní část se benfice nově oficiálně spojeným Boskovicím a Letovicím náramně povedla. Všechny zápasy dokázali zvítězit a drží si tak stoprocentní bilanci do zimní přestávky. 

 

náhradník: Lukáš Piňos (Vysočany - Šošůvka)

 

Obránci: 

Martin Stanček (Boskovice – Letovice B) – Moderní stoper z boskovických řad ukazuje, že má na to držet celou obranu pohromadě. Nejen, že je velice dobrý do defenzívy, střílí také důležité góly a není jich málo. Na svém kontě má 6 přesných zásahů. 

 

Jiří Maňoušek (Vysočany - Šošůvka) – Kapitán mužstva opět předvádí velice solidní výkony. Jeho stabilní dobrá výkonnost a přínos mužstvu mu vysloužila nominaci do sestavy podzimu. Vysočany opět útočí na postup i přesto, že na první místo ztrácí 10 bodů, tak druhé místo je v jejich rukou.

 

Jan Havlíček (Skalice nad Svitavou) – Zkušený stoper na podzim dal jasně najevo, že se s ním, i se Skalicí musí počítat. Jeho 8 branek z pozice stopera je úchvatný počin, ke kterému přispěl i hattrick na půdě Sloupu v rámci 11. kola. 

 

Vojtěch Bohatec (Bořitov) – Mladý stoper Bořitova dostal hned v jeho prvním zápase červenou kartu. To mu ale pomohlo a poté předváděl velice dobré výkony. Dokázal také vsítit 3 branky a svoje kvality ukazoval hlavně v defenzivní části.

 

náhradníci: Marek Hloch (Vysočany - Šošůvka), Petr Stria (Boskovice – Letovice B) 

 

Záložníci:

Tadeáš Kosek (Vysočany - Šošůvka) – Rychlonohý krajní záložník Vysočan začal letos ukazovat svůj potenciál. Se 17 brankami mu patří první místo mezi střelci a má důležitý podíl na výhrách svého týmu. V derby proti Lipovci vstřelil dokonce 5 branek, v souboji s Lipůvkou 3 další a 4 branky nasázel do sítě Drnovic.

 

Štěpán Alexa (Bořitov) – Svůj talent ukazuje naplno. Patří mezi nejlepší hráče celé soutěže. Nejen že je skvělý s balónem ale také dává góly. A těch rozhodně nebylo málo. S Koskem se přetahuje o nejlepšího střelce soutěže. Má na svém kontě 16 branek a na prvenství ztrácí pouhou jednu branku.

 

Tomáš Vach (Doubravice nad Svitavou) – Doubravice má za sebou povedený podzim a nedílnou součástí úspěchu je i Tomáš. Téměř třetinu branek svého týmu má na kontě. Dokáže se prosazovat ze hry, z penalt, ale i z přímých kopů. 

 

náhradníci: Michal Zouhar (Lipovec), Michal Mlčoušek (SK Jedovnice), Jiří Kroutil (Sloup)

 

Útočníci:

Marek Niessner (Boskovice – Letovice B) – Skvělý podzim boskovického béčka si svým podílem může přivlastnit i Marek, který opět ukazuje své střelecké kvality. Třetí místo mezi střelci a více než gól na zápas. Za zmínku stojí také, že dokázal vstřelit více branek než jeho tým obdržel za celý podzim.

 

Viktor Pernica (SK Jedovnice) – Na podzim probudil svoji levou nohu a svůj tým podpořil 10 přesnými zásahy do soupeřovy sítě. To je přesně třetina všech gólů Jedovnic. Jednou se také stal vítězem hráče kola. Rozhovor s hráčem 8. kola si můžete přečíst zde.

 

Jakub Petrželka (Olešnice) – I přestože svému týmu v pár zápasech chyběl, tak dokázal vstřelit velice důležité branky. Důležité 2 góly proti Skalici, remízový gól proti Ostrovu, nebo hattrick do sítě Lipovce. Hattrick se mu podařilo vstřelit ještě jednou a to proti Bořitovu, tento zápas se jemu a jeho spoluhráčům do vítězného konce dotáhnout nepodařilo.

 

náhradníci: Miroslav Gross (Ostrov), Viktor Kučera (Lipůvka)

 

 

Do přiložené fotogalerie jsme vložili fotografie z průběhu celé podzimní části sezóny, za což děkujeme týmům a jejich fotografům za zprostředkování fotografií.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2023 20:00 do 20.01.2024 20:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.