HISENSE SESTAVA PODZIMU - Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2023-2024

Datum kola: 15.11.2023

0

Podzim se nenávratně uchýlil ke svému konci. Nabídlo mnoho gólů, radosti, ale také zklamání. Na jaře hráče I.A třídy tuhý boj o postup do Krajského přeboru, ale i souboj o udržení. Kteří fotbalisté se dostali do sestavy podzimní části této sezóny?

BRANKÁŘ:

Ján Štromp - Přestože by se jistě našlo mnoho brankářů, kteří by si místo v sestavě kola zasloužili, slovenský čahoun z Horní Suché mezi ně jistě také patří. Z počátku sezóny nastupoval sice na druhé straně hřiště, ale postupem času zakotvil právě v sušanské brance. I když se mu předposlední zápas s Petřvaldem příliš nepovedl, v sezóně přišli také chvíle, kdy svůj tým zachránil od větších brankových přídělů. Z pohledu rychlého přeorientování se na nový post je tedy zaslouženým hrdinou podzimu. 

 

OBRANA:

Ivan Martinčík - Bystřický veterán toho na podzim z pochopitelných důvodů již neodehrál tolik jako na jaře. Když ale nastoupil byla jeho zkušenost, okořeněná ligovým fotbalem na hřišti cítit. Je mozkem obávaných bystřických standartních situací a lídrem obrany.

Filip Marek - Koho jiného vybrat z řad petřvaldského nováčka než jejich kapitán. Šéf petřvaldské obrany a lídr mančaftu si umí své spoluhráče zorganizovat. Je navíc aktivní při rozehrávce, svými včasnými skluzy řeší brejky soupeřů a na druhé straně děsí soupeřovy obrany po rozích.

Jakub Birčák - Jedenatřicetiletý raškovický bek vyniká svou rychlostí a tvrdostí. Navíc ve svým 967 odehraných minutách přidal kromě dvou žlutých karet také jeden gól. V posledním řádném kole nastartoval svůj tým k vysoké výhře nad Petrovicemi (5:3).

 

ZÁLOHA:

Tomáš Socha - Čekalo se jakým způsobem naváže na minulou výbornou sezónu v nižší soutěži. Po postupu je z toho zatím 12 branek, druhé místo v tabulce střelců a dojem, že by se neztratil ani ve vyšších soutěžích. Jeden z oceněných Sportovců roku města Kopřivnice 2023 táhné Kopřivnici za předními příčkami v tabulce. 

Adam Fojtík - Jedním ze strůjců staroměstského úspěchu v této sezóně je právě jejich střední záložník. Vyniká svou kreativitou, kterou ukazuje při výborných průnikovkách, kterými zásobuje své spoluhráče na křídlech a v útoku. V dosavadní sezóně si také sám připsal pět branek!

Lukáš Baron - Druhým bystřičaněm je právě tento ofenzivní tahoun. Nedělá spoustu kliček nebo nedisponuje pasy jako z kopačky Toniho Kroose. Většinou nejkratší možnou cestou upaluje na bránu. Tento zabijácký instinkt mu už v této sezóně přinesl čtyři branky. Podaří se mu na jaře pro úspěch Bystřice vstřelit i další? 

Tomáš Izaiáš - Když se po jarní části hledala odpověď, kdo nahradí střelce Chumchala, který zkusil hledat štěstí ve výšší soutěži, nejspíš se nečekalo, že odpověď je přímo před nosem nového trenérského týmu. Izaiáš se stal v průběhu tohoto ročníku jedním z nejlepších střelců soutěže, když ve 12 utkáních vstřelil 9 branek.

 

ÚTOK:

Tomáš Baron - Patnáct branek za deset odehraných zápasů! Je třeba něco dodávat? I když mě při rozhovorech s hráčem kola několikrát prosil, ať už jej nenominuji, ze sestavy podzimu jej vynechat nemůžu.

Martin Krpec - Obávaný střelec z Kozlovic se zase ukazuje. Celé republice se ukázal v krmášovém televizním utkání s Tichou (1:0), když pravidelně ohrožoval Pikulíkovu bránu a navíc přidal gól z penalty. Fanouškům krajských soutěží a kozlovického fotbalu se ukazoval v průběhu celého podzimu, ve kterém stihl deset branek.

Lukáš Kunčík - Technický křídelník přišel do Tiché z Frýdku-Místku. Do sestavy Tiché se v průběhu minulé sezóny zabudovával, ale v této sezóně to rozbalil naplno. Šest branek a nespočet asistencí tomu budiž důkazem!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2023 20:00 do 20.01.2024 20:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.