HISENSE SESTAVA PODZIMU - Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024

Datum kola: 15.11.2023

0

První polovina sezony 1.B třídy sk.C je u konce. My jsme pro Vás vybrali jedenáct hráčů do sestavy podzimu. Kdo se stane nejlepším hráčem podzimu? To záleží pouze na Vašich hlasech. Hlasovat můžete do 20. ledna 2024. Posílejte co nejvíce hlasů! Vítězové s nejvíce hlasy v celé ČR budou ve slosování o zajímavé ceny od našeho partnera - HISENSE.

Vasyl Ihnatyshyn - Opora Městce Králové. Má velkou zásluhu na tom, že Městec přezimuje na prvním místě. Vychytal pětkrát čisté konto a za třináct utkání inkasoval pouhých jedenáct branek.

 

Ondřej Bejbl - V letní přestávce přestoupil do Městce Králové z Vykáně. Okamžitě zapadl do základní sestavy a kvalitními výkony, které okořenil šesti vstřelenými brankami pomohl svému týmu k zisku 36 bodů.

 

Václav Střelec - Obránce na kterého se můžou v Městci spolehnout. Je oporou aktuálně nejlepšího týmu soutěže a i když branku nevstřelil, tak jeho tým jich inkasoval pouhých jedenáct. Nasbíral také šest žlutých karet.

 

Ondřej Puk - Urostlý obránce Pátku svému týmu pomáhá v obranné i útočné fázi hry. V této sezoně nasbíral pět žlutých karet, ale také Pátku pomohl k třetímu místu pěti vstřelenými góly. Jednou se stal hráčem kola.

 

Pavel Sova - Pečky se nachází v přesném středu tabulky. Pavel Sova Pečkám pomohl osmi vstřelenými góly a stal se nejlepším střelcem týmu. V první půl sezoně zvládl nasbírat osm žlutých karet a stal se nejlepším sběratelem v této disciplíně.

 

Jan Kamlach - Rychlonohý kapitán Semic pomohl svému týmu k čtvrtému místu osmi vstřelenými brankami. Na spoustu branek svým spoluhráčům přihrál.

 

Martin Grospič - Kapitán a velký tahoun nováčka z Rožďalovic. Nastřílel dvanáct branek a to je skoro polovina týmového součtu. Má velkou zásluhu na tom, že Rožďalovice hrají o střed tabulky. Jednou se stal hráčem kola.

 

Jan Kočí - Jedenácti brankami pomohl Vykáni k pátému místu v tabulce. Povedlo se mu v jednom utkání nastřílet pět branek a na chvilku se podíval na úplnou špici tabulky střelců.

 

Pavel Pařízek - Nejlepší střelec soutěže. Celkem osmnáckrát rozvlnil síť soupeřů. Je nepříjemným hráčem pro každého obránce a díky jeho brankám může Jíkev přezimovat na druhém místě tabulky.

 

Marek Ramšák - Zvládl nastřílet sedmnáct branek a to odehrál pouze jedenáct utkání. Je klíčovým hráčem a kapitánem Pátku, který skončil v půl sezoně na třetím místě. Dvakrát se stal hráčem kola.

 

Jakub Špičák - Útočník nováčka z Paběnic. Svému týmu pomohl jedenácti brankami k tomu, že se pohybuje v klidném středu tabulky. Pro Paběnice je to klíčový hráč.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 17.11.2023 17:56 do 20.01.2024 20:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.