HISENSE SESTAVA KOLA - 15.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 24.03.2024

0

Úvodní kolo jarní části III. třídy českobudějovicka je za námi a my vám přinášíme sestavu tohoto kola. Věříme, že svého favorita podpoříte v hlasování!

V brance je Daniel Hrádek z Mokrého, který proti Lipí udržel čisté konto a pomohl tak svému týmu ke třem bodům. V obraně je Filip Šafránek z Bavorovic, který proti Úsilnému podal kvalitní výkon a pomohl mužstvu ke třem bodům. Vladimír Valenta z Dívčic a celá defenziva odehrála skvělý zápas v Mladém, což znamenalo vysokou výhru a důležité tři body. Dominik Trča ze Čtyř Dvorů sice branku nevstřelil, ale patřil k nejlepším hráčům a Oldřich Lukeš z Týna zachránil v poslední minutě utkání remízu 4:4 ve Zlivi. V záložní řadě je Denis Klíma z Bavorovic, který i po tvrdém faulu Stejskala odehrál proti Úsilnému vynikající zápas. Petr Štumbauer z Mokrého pomohl k výhře proti Lipí dvěma góly a třemi asistencemi. Milan Klabouch z Lišova vstřelil v Boršově vítěznou branku a nasměroval tak svůj tým k výhře. V útoku máme Martin Samborského z Kamenného Újezdu, který k výhře proti Chrášťanům přispěl jednou brankou. Pavel Hezoučký z Dívčic vstřelil hattrick proti Mladému a hlavně ten první byl opravdu krásný. Matyáš Ruider z Nových Hodějovic přispěl dvěma góly k otočce v Nových Hradech. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.03.2024 10:06 do 27.03.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.