HISENSE SESTAVA KOLA - 14.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 24.03.2024

0

Máme za sebou úvodní jarní kolo, díky kterému si zvolení hráči vysloužili nominaci do Sestavy 14. kola. Ta byla vybrána na základě doporučení zástupců jednotlivých oddílů. Nyní můžete hlasovat pro vaše oblíbené hráče a určit tak prvního letošního vítěze. 

 

Tomáš BREUER  (FK Bolatice)

Bolatický brankář předvedl v zápase klíčové zákroky, díky kterým vychytal nájezdy soupeře a nedovolil jim skórovat. Jeho přičiněním slavil tým hubené, ale o to důležitější vítězství.

Alan SOTORNÍK  (FK Město Albrechtice)

Mladý obránce zaujal svého trenéra poctivým výkonem na kraji obrany. Přes jeho stranu se soupeřům procházet nedařilo.

Vojtěch POLÁŠEK  (TJ Ludgeřovice)

Ostřílený bek se zkušenostmi z vyšších soutěží se po delší pauze způsobené vleklým zraněním opět ukázal na trávníku. Jeho přínos byl na hřišti znát. 

Lukáš KALOUS  (TJ Sokol Kozmice)

Kozmický stoper odvedl v zadních řadách svůj standardní výkon, navíc se nebál podnikat výpady směrem dopředu. V úvodu zápasu nebyl daleko od vstřelené branky.

Jakub RZIDKÝ  (TJ Ludgeřovice)

Jeho trenér mu vyslovil poklonu za dobře odvedenou práci, když se statečně popral proti technickým finesám zkušených protivníků. 

Michal MALCHÁREK  (SK Meteor Strahovice)

Technicky zdatný středopolař opět ukázal, že patří mezi tahouny svého týmu. Kromě tvořivosti předvedl i instinkt zabijáka, když soupeři zasadil dvě rány do sítě.

Tomáš KALVAR  (FK Darkovičky)

Kdyby měla určit hráče kola sama redakce, dostal by toto ocenění jednoznačně záložník Darkoviček. Na utkání s lídrem se ohromně namotivoval a svůj skvělý výkon korunoval hattrickem. 

Filip JELÍNEK (TJ Sokol Velké Heraltice)

Nováček z Heraltic ulovil během zimní přestávky slušnou posilu. Trenér nominoval mladého středopolaře za poctivě odvedený výkon na postu klasické šestky. 

Aleš BARÁNEK (FK Bolatice)

Proti Heralticím hrál sedmadvacetiletý univerzál na pozici stopera a vedl si velmi dobře. Posbíral spoustu míčů a podnikal rychlé výpady směrem dopředu. 

Daniel MLÝNEK (TJ Sokol Kozmice)

Trenér Kozmic občas bývá nespokojen s výkonostmími výkyvy svého útočného esa, ale tentokrát mu nemůže nic vytknout. Čtyřiadvacetiletý forvard se podepsal pod pět branek svého týmu, přičemž sám dokázat tři vstřelit.

ŠIMON TOVÁREK (SK Meteor Strahovice)

Od jeho příchodu v průběhu podzimu se mohou Strahovice konečně spolehnout na svého produktivního útočníka. Snový poločas završil dvěma brankami v rozmezí pěti minut a dokonal rozklad starobělské obrany.   

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.03.2024 11:52 do 27.03.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.